bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn
Til bunnen kan du lage en mørdeig, altså en søtpaideig. Søtt og surt samtidig ble veldig godt. Kaka består av en søt tertedeig, syrlig sitronkrem toppet med masse italiensk marengs
Den litt syrlige rabarbraen balanseres godt med den søte marengsen og paibunnen. Her er oppskriften på en stor paiform, men oppskriften kan også deles og lages som små søte porsjonsterter
♥ Merk at paideigen ikke er særlig søt. Syltetøyet inneholder ikke sukker og er kun søtet med fruktjuice, men smaker akkurat like søtt som vanlig syltetøy
Den har en søt, karamell-aktig smak som er en fryd for ganen. Min paideig var noe seig, men hvis du fukter hendene med litt vann er det ikke noe problem å presse den ut i paiformen
Ha i de rørte jordbærne (gjerne sammen med litt friske urter som sitronmelisse eller mynte) i en deigkledd paiform, og legger over et lokk eller tynne strimler med paideig
Lag deigen etter anvisning på pakken søtpaideig. Tidligere har vi laget rabarbrakompott, men siden kjærestekokken elsker søtsaker og kaker, ville jeg prøve meg på en pai
Smaken er både søt og lett syrlig, og noe av det aller beste er å plukke bærene rett i magen. Paideig. Det skal også sies at stikkelsbærbærene kan bli ganske skarpe på smaken hvis de ikke får med seg litt søtt og mildt tilbehør
♥ Merk at paideigen ikke er særlig søt. Syltetøyet inneholder ikke sukker og er kun søtet med fruktjuice, men smaker akkurat like søtt som vanlig syltetøy
Søtpaideig. Ta paideigen ut av kjøleskapet og kjevle den ut på en melet overflate. Søtpaideig. Ha paideigen i en brødpose og klem flat (ca 3 cm tykk). Legg paideigen i en smurt form på ca 15 cm