Denne deigen er en fin grunndeig til søt gjærbakst, og kan bakes ut som kanelsnurrer, boller med eller uten rosiner, skolebrød, julekakeboller med rosiner og sukat, og kringle
bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn
Søt gjærbakst er ikke noe hastverks arbeid, bolledeigen trenger både kjærlighet og tid, tid til elting, heving, utbaking og heving igjen, men så får vi lønn for strevet når bollene ligger der og det er bare å forsyne seg
Og med søt chilisaus til, blir dette en hot rett, som får opp energien og varmen i enhver…Dette er kosemat for kjærester og alle som liker litt spicy snaddermat
Søt og luftig. Lego, monster high, egenkomponert smoothie og boller står på menyen. Til 10 -12 boller trenger du. Hev deigen under plast i ca 30 minutter, rull så til passende boller og la de etterheve i nye 60 minutter
Søt barbequesaus med balsamico eddik. Del så deigen i 8 like store deler og trill de ut til boller. Taco er helgemat for veldig mange, men jeg må innrømme at jeg etter hvert har begynt å bli litt lei av halvfabrikata varianten
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!