Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst. Festmat til fjells ✿✿. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Ribberull hører julen til for meg. Kjempegode smaker og duft av herlig krydder. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Oppskriften er hentet fra Den RuteteKokeboken. Deilig å starte helgen med hjemmebakt brød. Du trenger. * 7 dl melk * 50 g gjær * 2 ts sukker * 1 1/2 ts salt * 2 ss olivenolje
Jeg benyttet, som alltid, Ingrid Espelids utmerkede oppskrift fra Den rutetekokeboken. Nå som det bare er idErik og meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger
Oppskriften fant jeg i Den RuteteKokeboken, hvilket passet utmerket da NRK brukte store deler av lørdagskvelden på å hylle nettopp Ingrid Espelid Hovig
Oppskriften fant jeg rett over den til bagels på side 596 i Den RuteteKokeboken. Bagels var tydeligvis litt for komplisert for meg, så da får jeg holde meg til klassikeren rundstykker
Oppskriften fant jeg i Den RuteteKokeboken. Skolebrød og skolestart henger sammen. Du trenger. * 150 g smør * 7 dl melk * 50 g gjær til søt bakst * 2 dl sukker * 1 kg hvetemel
Fant en oppskrift på den rutetekokeboka jeg ønsket å teste. Så er det søndag ettermiddag igjen. Helgene raser avgårde og i morgen starter "min" gruppe på kakekrigen