Ta så kremen og bre den over rullekaken. I dag har vi tryllet frem en rullekake. Det er enkelt og lage og tar forholdsvis kort tid, jeg har laget en deilig rull fylt med hvit sjokoladekrem, bringebær og pistasj
Virkelig en god rullekake, med frisk smak av bringebær og krem som gjør at kaken blir ekstra saftig. Når du tar den stekte rullekaken ut av stekeovnen skal den stå et par minutter i formen før du hvelver den på det sukkerstrødde papiret
Eg satte i gang eit rullekake-prosjekt for ei stund tilbake med X antall mislykkede forsøk. Med utgangspunkt i grunnoppskrifta må eg nesten prøve meg på fleire varienter etterkvart
Kan fylles med all slags frukt, fersk eller hermetisert, krem, vaniljekrem, sjokoladekrem osv. Min kollega Trond snakket så varmt om barndommens nostalgi rundt rullekakemed bringebær, så da ble jeg inspirert til å bake dette
Denne kaken er med hjemmelaget eplesyltetøy og krem toppet med sjokoladehjerter. Kaken kan også lages sukkerfri, da erstatter du sukkeret med sukrin gold som passer ypperlig i kakebaking, men husk at sukrin er dobbelt så søtt, så da må mengden halveres