Ta så kremen og bre den over rullekaken. I dag har vi tryllet frem en rullekake. Det er enkelt og lage og tar forholdsvis kort tid, jeg har laget en deilig rull fylt medhvitsjokoladekrem, bringebær og pistasj
Jeg brukte samme bunnen som jeg hadde i Rullekakemedhvit sjokolade og jordbær, og den ble lagd av. Jeg har tidligere bakt rullekake hvor jeg bruker en hvitsjokoladekrem, og dette hadde jeg lyst til å gjøre nå også
Budapestrull eller budapestkake er en utrolig god variant av den klassiske rullekaken. Ha et lag aprikossyltetøy over kaken og ha over det igjen et lag med den piskede kremen
Jeg ble selv småhekta og brukte det både som fyll i rullekake og glasur på sjokoladekake. Pisk eggehviter helt hvite og ha i sammen medkremen om du ønsker mer volum
Start med å skille eggene, en sånn en er veldig kjekk om man ikke er så glad i å skille egg. Ha eggehvitene i en kjøkken maskin og pisk disse til de blir stive
Begynn med å tegne opp flagget på ett bakepapir som passer til ett stekebrett,deretter begynner du å lage røren du skal bruke til de blå og hvite stripene
Kakebunnen er nesten lik den på rullekaken bare litt større. Den er dekket medhvit fondant som er lagt over og brettet inn på langsidene med et blått fondant bånd over
Jeg bakte Rullekakemedhvit sjokolade og jordbær i slutten av juni, og da var det gjort. Jeg serverte denne kaken både med sjokolademousse og med stivpisket kremfløte