En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett
Omelettrullade er enkelt å lage og smaker utrolig godt syntes jeg ihvertfall. Det er ikke nødvendig å salte da saltpølsen tilfører mer en nok salt til rulladen senere
Smør kantarellsmør på den ene siden av løvbiffen og rull sammen til en slags rullade. . Med alt regnværet som har vært denne sommeren skulle man tro at det ble en skikkelig bra sopphøst
Stek kylling-rulladene godt på alle sider, de skal bli gjennomstekte , men ikke overstekte. Overfør rulladene til et varm fat, skru opp temperaturen og rør ut vinen i pannen slik at alt løsner fra bunnen
3 Legg rulladene i kokende vann i en kjele, og skru ned varmen slik at vannet ikke koker, men bare ”syder”. La rulladene ligge i vannet i ca 25-30 minutter. 4 Ta av plastfolien og etterstek rulladene i stekeovnen ved 200 ⁰C eller i stekepanne noen få minutter for å få litt farge på utsiden og mer smak
Salta rödspättsfiléerna på båda sidor och rulla ihop till rullader. Saffran - denna guldgula krydda som vi nog mest förknippar med jul och Lucia men som går att använda vid så många andra tillfällen