Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft. Sikt inn melis gradvis til icingen er fast, det vil si at ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren
Pisk eggehvitene så de blir stive, tilsett deretter sitronsaften og litt melis i gangen. RoyalIcing er en glasur som brukes for å lage dekor som tørker, nesten som en melisglasur som blir hard
Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft. Veldig enkelt å lage med royalicing, må bare være litt forsiktig med de når de har tørket - de er veldig skjøre
Jeg laget en bord med royalicing nederst på kaken. Oppskrift på royalicing finner du her. Du trenger bare royalicing til kantene, så jeg brukte disse målene
Som dekor på kaken bruker jeg litt stiv RoyalIcing som jeg har laget mønster med på hele kaken. Jeg har bare skriblet for frihånd rundt hele kaken med RoyalIcing
Dette er mitt første forsøk på å lage kjeks som er dekket med royalicing, og må innrømme at mens jeg holdt på fikk jeg litt følelsen av at jeg “lekte litt med maten” – tegnet og fargela
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Til å lage oppmerkingen, så bruker jeg royalicing og en sprutepose med rund tip. Her kan man selfølgelig fylle kaken med et fyll du liker, men jeg synes denne kaken er så saftig og god på smak, så jeg liker den best uten fyll
Pynt dem med royalicing (melisglasur bestående av eggehvite, melis og sitronsaft). Legg dem i en tett boks når royalicingen er stivnet, oppbevares i kjøleskap
Om du vil kan du pynte dem med litt royalicing eller f. Deilig og saftige blåbær muffins med kokos. Muffins er ikke det samme som cupcakes, og lages på en litt annen måte