Rotgrønnsaker oppskrifter

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Bakte rotgrønnsaker

Bakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
STUEDE ROTGRØNNSAKER

STUEDE ROTGRØNNSAKER

Til min store glede, er det høysesong for norske rotgrønnsaker. Rotgrønnsaker er rike på fiber, C- vitamin og betakaroten, i tillegg til flere andre helsefremmende næringsstoffer
Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker og høst hører sammen. Ovnsbakte rotgrønnsaker er veldig enkelt, og bortsett fra skrelling og kutting gjør de seg selv der de står i ovnen og baker
Honningglaserte rotgrønnsaker

Honningglaserte rotgrønnsaker

1. Skrell og kutt grønnsakene i like store biter. 2. Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper
Rotgrønnsaker og kyllinglår

Rotgrønnsaker og kyllinglår

Kjempekjekk og enkel rett med alt i en form og inn i ovnen. Hva er vel mer genialt enn det. 2-3 gulrøtter
Ovnsstekte rotgrønnsaker med rosemarin

Ovnsstekte rotgrønnsaker med rosemarin

Grønnsakene som vokser i jorda er det perfekte tilbehøret til vinterens kjøttretter. Det er bare å ta for seg av naturens deilige røtter
Bakte rotgrønnsaker

Bakte rotgrønnsaker

1 rødbete. 1 gul bete. 1 hvit bete. 1 liten sellerirot. 3 gulrøtter. 4 poteter. 2 løk. 2 pastinakker. 2 kinesiske hvitløk
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER

OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER

Er det noen av grønnsakene jeg har brukt som du ikke er så glad i, så bare bytt de ut med hvilke som helst andre rotgrønnsaker
Bakte rotgrønnsaker med ramsløkkrydret flyndre

Bakte rotgrønnsaker med ramsløkkrydret flyndre

Skrell gulrøtter, poteter og løk. Skjær dem i biter. Sett dem i en ildfast form med soppolje og salt, stek i en vedfyrt ovn (eller sett formen i vanlig ovnen på 175 °C) til grønnsakene er al dente
Oksestek med fløtegratinerte rotgrønnsaker

Oksestek med fløtegratinerte rotgrønnsaker

 . I vår barndom var søndagsmiddag ofte ensbetydende med stek. Den var såpass stor at det ble restemiddag både mandag og kanskje også tirsdag