For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. Eller i alle fall julekokeboken hans…. Det ligger veldig mange oppskrifter der ute på ribbe, men dette er den jeg alltid bruker og som har gitt meg flott resultat hver eneste gang
Rosenkål og bacon. Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør. Du kan også bruke medisterkaker og julepølse hvis du vil
Poteter, brokkoli, rosenkål, you name it. Da skulle du ha utgangspunktet for en fantastisk julemiddag med ribbe med sprø svor, en fantastisk rødløkskompott og annet tilbehør etter velbehag
Legger også gulerotbiter, rosenkål og løk ned i formen. Jul. Jeg langsteker alltid ribba i julen. Serverer med potet, hjemmelaget surkål, hjemmelaget rødkål, grønnsaker, hjemmelaget julesennep og rørte tyttebær
Dampede aspargesbønner og gulrotstenger, kokt rosenkål, kokte poteter og rørte tyttebær. Vi var borte på julaften i år, og fikk både ribbe, medisterkaker, surkål og rødkål
Og du, prøv gjerne denne oppskriften på ovnsbakt rosenkål også. ribbe eller pinnekjøtt med et bestemt tilbehør kan det kanskje føles litt vanskeligere med et vegetarisk alternativ
Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld