Høsten er for mange tiden for sopp og lam. Nå har det seg slik at når jeg jobber med baking av rosenkål har jeg lett for å bli fristet til å slenge på honning og soyasaus, da dette er en helt guddommelig kombinasjon
Skjær løken i skiver og baconet i små terninger. Ved siden av serverte jeg en rett jeg pleier å lage med rosenkål, jeg synes den smaker så godt til viltkjøtt
Serveres med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær og flatbrød (lenke). Smelt smør i en gryte og brun kjøttet (og eventuelt bacon/løk/ purre og sopp/gulrot/potet raskt på sterk varme i gryten
Sprøstek bacon i biter og vend det i. Surr reinskav, renset sopp, fennikel og skivet rødløk i smør. 200 g sopp (gjerne kantarell). 100 g bacon (kan sløyfes)
rødløk og bacon i biter. Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Skjær frisk sopp. Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann
De er så enkle å lage, barna elsker de og når du samtidig har fylt opp tomatsausen med både spinat, hodekål, rosenkål og brokkoli – ja da kan man juble for en sunn og næringsrik pizza
Ha i rosenkålen. Stek løk, sopp og bacon i litt smør. RosenkålRosenkål (5-6 pr pers) - kokes møre i vann. litt bacon - 1 skive pr pers evt. )Del den kokte rosenkålen i 2
Soppsaus, fløtesaus, en salat, gode poteter, sopp, broccoli, gulrøtter, rosenkål som noen eksempler. Legg baconskivene side ved side på et skjærebrett og legg svinefileten oppå