En god pastarett og et lettvint måltid i en travel hverdag. Istedet for røkelaks kan du bruke spekeskinke, rester av annen fisk eller kjøtt eller vanlig kokt skinke
Hvit pizza med røket laks og pepperoni + sjokoladekake. Som mange av dere kanskje vet så er jeg veldig glad i å teste ut nye oppskrifter og spesielt fra boken til Kriweb
Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord. Deilig einerøkt ørret og en enkel omelett med urter rullet sammen
1. Lørdags-tapas. I dag er formen mye bedre, hurra for det, og jeg kan fortelle litt om lørdagen. På lørdag hadde vi enda besøk av Mats, og vi hadde lyst til å spise noe godt og ikke helt vanlig
Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Sett gryten med kjøtt i ovnen og la den bare stå der i 2-3-4 timer, alt etter hvor høy temperaturen er
Dette innlegget inneholder produktplassering. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetning og er røket på tradisjonelt vis, med røkekammer og treflis
På nettet finnes mange oppskrifter på pannekaker. Her er en enkel og god uten noe fiks-fakseri. Du kan bruke disse pannekakene til vanlig middag med blåbær og sukker, flesk, som dessert eller som rull med røket laks og kremost
Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. Cirka halvparten bør være fisk/kjøtt. Sett opp en liste og beregn hver rett, men husk at noe er mer populært enn andre ting
Godt og sunt det er det viktigste jeg kan si om denne lille retten her, den er kanskje litt for mettende til en forrett, men som lunsj er dette utrolg godt
Noe av det kjekkeste jeg serverer til gjester er tapas. Av og til lager jeg et tapasfat til hver, andre ganger når vi har mange gjester lager jeg tapas buffet
Inneholder produktplassering. I helgen var det Mat- og Landbruksfestival i Hamar - Midt i Matfatet. 150 utstillere - med mat og landbruksrelaterte produkter, Norges største spisskammer
Dette innlegget inneholder produktplassering. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetninger og er røket på tradisjonelt vis