Roket oppskrifter

Røkt ørretrull

Røkt ørretrull

Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord. Deilig einerøkt ørret og en enkel omelett med urter rullet sammen
Lørdags-tapas

Lørdags-tapas

1. Lørdags-tapas. I dag er formen mye bedre, hurra for det, og jeg kan fortelle litt om lørdagen. På lørdag hadde vi enda besøk av Mats, og vi hadde lyst til å spise noe godt og ikke helt vanlig
PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Sett gryten med kjøtt i ovnen og la den bare stå der i 2-3-4 timer, alt etter hvor høy temperaturen er
Røkt laks med pepperrotrøre

Røkt laks med pepperrotrøre

Hvis jeg måtte leve på en rett resten av livet hadde det blitt denne. Noe så enkelt, likevel delikat og aller mest utrolig smakfullt
Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Dette innlegget inneholder produktplassering. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetning og er røket på tradisjonelt vis, med røkekammer og treflis
Pannekaker

Pannekaker

På nettet finnes mange oppskrifter på pannekaker. Her er en enkel og god uten noe fiks-fakseri. Du kan bruke disse pannekakene til vanlig middag med blåbær og sukker, flesk, som dessert eller som rull med røket laks og kremost
Mini-koldtbord

Mini-koldtbord

Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. Cirka halvparten bør være fisk/kjøtt. Sett opp en liste og beregn hver rett, men husk at noe er mer populært enn andre ting
Fylt avocado toppet med røkelaks

Fylt avocado toppet med røkelaks

Godt og sunt det er det viktigste jeg kan si om denne lille retten her, den er kanskje litt for mettende til en forrett, men som lunsj er dette utrolg godt
Tapas

Tapas

Noe av det kjekkeste jeg serverer til gjester er tapas. Av og til lager jeg et tapasfat til hver, andre ganger når vi har mange gjester lager jeg tapas buffet
SVINESTROGANOFF MED RIS OG ERTER

SVINESTROGANOFF MED RIS OG ERTER

Biff Stroganoff er kanskje Russlands mest berømte rett. Her har jeg jukset litt og brukt svinekjøtt i stedet for oksekjøtt
Ovnsbakt skrei med kaviarsaus ✿

Ovnsbakt skrei med kaviarsaus ✿

Dette innlegget inneholder produktplassering. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetninger og er røket på tradisjonelt vis