I går lagde jeg en deilig suppe, som dere får oppskriften på her. Heisann, håper det står bra til. Det er så deilig med helg, håper at det blir litt bedre temperatur og ikke så glatt ute
Du kan også bruke ekte krabbekjøtt, slik original oppskriften er. Tusen takk til Hans-Torer Mamen for at jeg fikk dele den fine oppskriften og all den inspirerende matpraten
Jeg skal fortelle mer om dette i et annet innlegg, men NÅ til dagens oppskrift. Jeg er i gang med et slags "få-ordnings-på-kroppen-til-Anki"-prosjekt for tiden
Rød pesto. Pesto er så enkelt å lage at det er unødvendig å kjøpe ferdig på glass. Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Oppskriften er hentet og tilpasset fra Everyday Paleo. Curry er så perfekt som det kan få blitt når du vil ha en spennende, men ikke tidkrevende middag
Oppskriften kommer fra FunkyFreshFoods. Superenkel å lage. Fantastisk å spise. Smakfull pesto oppbevarer du i kjøleskapet,og du har en smaksetter til mangt et måltid