En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Det er nesten forbausande kor godt dei kalde kjøttrestane smaker, særleg med godt tilbehør. «Sunday roast» – som ofte er identisk med ein klassisk roast beef med omnsbakte poteter og sjysaus – er med god grunn ein klassikar
Forslag til tilbehør. Poteter. Roastbiff av elgkjøtt er enkelt å lage. Skjær roastbiffen i tynne skiver. Blir det rester av roastbiffen, smaker den godt som pålegg dagen etter
Roastbiffen kan legges flatt med hakket løk, olivenolje og pepper på toppen. Tilbehør. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. 3 kyllingvinger med stekte poteter. 60 g roastbiff
Hjemmelagd roastbiff. Tilbehør karbonader - syltet rødløk og karamellisert løk. Saltbakte poteter. Herregud for en uke dette har vært - med masse masse snø, sykdom og mer sykdom
Hjemmelagd roastbiff. Tilbehør karbonader - syltet rødløk og karamellisert løk. Saltbakte poteter. Først. For dere som har forsøkt å legge inn kommentarer og ikke fått dette til (har fått meldinger om det, og jeg sliter med det sammen selv)
Agurk, tørrfisk, enda mer brød, roastbiff, smågodt til påskeegget. Utenom dette kjøpte jeg også first prise cola uten sukker, saft, cultura melk, frokostblanding (muslii), gulrot, purre, mais om jeg ikke skrev det, crem fresh lett, potetgull, pils, blomst, poteter ++++