En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Det er nesten forbausande kor godt dei kalde kjøttrestane smaker, særleg med godt tilbehør. Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff
Forslag til tilbehør. Roastbiff av elgkjøtt er enkelt å lage. Skjær roastbiffen i tynne skiver. Blir det rester av roastbiffen, smaker den godt som pålegg dagen etter
Roastbiffen kan legges flatt med hakket løk, olivenolje og pepper på toppen. Tilbehør. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. 60 g roastbiff
Eple- og tegeléen er perfekt til ost, til tilslørte bondepiker (eller julepiker, med julekakerestar i desserten) eller som tilbehør til roastbiffen saman med litt sylta løk
Mager kesam blandet med sukkerfri ananassaft og nøtter Roastbiff, kokt egg, grønnsaksstaver og lomper Nøtter og banan Cottage cheese med bringebær og litt søtningsstoff Kyllingfilet med ris, avokado og grønnsaker Karbonadedeig med tomatsaus og løk, lompe, avokado, paprika og agurk Andre måltidssammensetninger jeg liker godt er for eksempel
Denne sellerisalaten ble servert til roastbiff. Sellerisalat er et friskt lavkarbo alternativ til potetsalat og funker nydelig som tilbehør til grillmat, all slags kjøtt og laks
EggKyllingfiletLaksefiletKarbonadedeigBiffTorskTunfiskProteinshakePåleggspakke av rent kjøtt (for eksempel kyllingfilet/roastbiff og lignende) De ulike fettkildene jeg har å velge mellom er