Grovhakk valnøtter. Tilsett vann, honning og olivenolje mens maskinen går. Bland mel, hakkede valnøtter, tørrgjær og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok
Dampede pærer med pecorino romano, ristedevalnøtter og balsamicoeddik. Dander to pærer på et fat, dryss over valnøtter, Romano Pecorino ost (enten skivet eller smuldre store biter for hånd)
Rist nøttene på svak varme i en kasserolleNår de begynner å få litt farge og det dufter godt tilsetter du balsamicoHer kan også rødvin- eller portvinseddik benyttesTilsett olje og la dette surre i et par minutterTilsett så et par spiseskjeer honning og rør godt omSalt og pepper etter behov
Ta vare på sausen som er igjen, tilsett litt honning og reduser. Valnøtter. 2 valnøtter. 2 valnøtter. Først må jeg bare si at ja det kan virke forvirrende og noen merkelige smakskomponenter som ligger i denne retten, men tro meg ting funker rett og slett himla godt
Legg opp salat på tallerkner og fyll på med epler, reddik, tomat og valnøtter. 2 dl valnøtter. 3 ss akasiehonning. 2 ss honning over nøttene og rør honningen godt inn i valnøttene samtidig som du strør noen klyper salt over. 2 ss extra virgin olivenolje, 1 ss honning og en klype salt og pepper. 2 dl valnøtter. 3 ss akasiehonning
Ringle over honning. 1 dl ristede og grovhakkede pekannøtter eller valnøtter. 4 ss flytende honning. 1. Vask eplene og skjær i tynne skiver med kjernen i senter, rens runt kjernehuset
Honningristedevalnøtter. Anrett salatblade, epler og valnøtter på tallerkener eller fat. Rist valnøttene i en panne med 1/2 ts smør og 1/2 ts honning. 1 dl valnøtter, grovhakket. 1/2 ts honning. 1/2 ts honning
Jeg har virkelig fått dilla på både honning, eple og frø så det vil dere se en del av fremover. Disse kakao halvkulene med honning og frø er bare helt nydelig, også frosne