Rist mandler og nøtter i en tørr, varm panne. La smør og honning smelte sammen i stekepannen. Ha i mandler og nøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl mandler. 2 dl honning
100 g brunt sukker 100 g sukker 200 g smør 150 g havregryn med rug og quinoa 50 g havregryn 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 ts salt 2 egg 280 g hvetemel 100 g kokos 100 g hakka mandler 50 g peanøtter 5 tørka aprikoser 100 g rosiner 1 ss honning
Du kan bruke flere typer nøtter, og du kan bruke flere typer av gryn/flak, du kan lage frokostblandingen bare med spelt, og du kan lage frokostblandingen glutenfri ved å bruke glutenfrie gryn/flak
Er du som meg som “glemmer” måltidene, ikke alltid får med seg at det er lurt å spise. Den fungerer ikke å bruke tradisjonell honning som lynghonning eller blomsterhonning
en skvett vatnHa mandler og dadler i en foodprosessor og kjør til alt er heilt smuldrette. ♦ Ha cocosa i en liten kjele sammen med vatn, sukrin gold, sukrinmelis og honning