Vask gulrøtter, selleri og løk. Skjæres i tynne strimler. Skjær kjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje, tilsett kjøtterningene og stek på sterk varme i ca 5 minutter
Vask gulrøtter, selleri og løk. Skjæres i tynne strimler. Skjær kjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje, tilsett kjøtterningene og stek på sterk varme i ca 5 minutter
For at den skulle få en litt annen smak ristet jeg litt Pinjekjerner, det gjorde seg godt. #meat #free #monday #meatfreemonday #enkelt #rimelig #sunt #suppe #godt #spinat #spinatsuppe #egg #pinjekjerner #middag #middagstisps #morsmiddag #blogg #bloggtopp #matblogg
1pinjekjerner. 1Ingredienser 4 stk store poteter i tykke skiver 2 stk hvitløkbåter, finhakkede 1 stk rødløk, skiver 3 ss olivenolje 1 dl tørr hvitvin (eller eplejuice) stk saft av 1 sitron 3 dl fiskebuljong 600 g torskefilet stk salt og pepper 1 dl pinjekjerner 12 stk cherrytomater stk persille Send handlelisteStek først potetskivene litt i oljen i noen minutter før du tilsetter løk og hvitløk
Ha over på et stort fat og dryss over fetaost og ristedepinjekjerner. Pinjekjerner. Pinjekjerner. Denne bønnesalaten er perfekt som tilbehør til hverdagsmiddagen, som en sunn og mettende lunsj eller til mellommåltid
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne, pass på de svir seg fort. Strø over pinjekjerner og litt havsalt og nykvernet pepper og avslutt med å ringle over litt god balsamico
Server med nykokt pasta og ristede pinjekjærner. 1 pakke pinjekjernerristes i tørr panne på middels varme i ca 2 minutter. 1 pakke pinjekjernerristes i tørr panne på middels varme i ca 2 minutter
Imens ristes pinjekjernene gylne i en tørr panne. 100 g pinjekjerner. Olje varmes opp i en dyp panne, karrien stekes godt i olje, så tilsettes finhakket løk
Dryss hakket tomat og ristedepinjekjerner over spekeskinken på smørbrødet. Du kan velge om du vil riste skivene på stekepannen eller i brødristeren, men det smaker best når skivene er ristet, og det smaker best med et grovt brød
Tomater, salt, olje, hvitløksduftende brød og pinjekjerner. Pinjekjerner. I den tørre stekepanna tar du pinjekjerner- rør med en tresleiv i noen få minutter og pass på at du ikke brenner dem(som jeg gjør stadig vekk)- ta dem av straks du ser de er ferdige(gyldne)
Har du ristet pinjekjernene. Bakt torsk med pinjekjerner, guacamole og frisk salat -. Du trenger, 2 personer400-500 g torskefilêtetEn god neve pinjekjerner1 stor avokado1/2 kvitløksfeddKrydderFriske grønnsaker♦ Legg torsken i en ildfast form, gjerne med bakekapir i bunn og strø over krydder og pinjekjerner