Riste gresskarkjerner oppskrifter

ristende gresskarkjerner

ristende gresskarkjerner

Og først ut er gresskarkjerner som er ristet med litt krydder. 250 g gresskarkjerner. 250 g gresskarkjerner
Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

De rister vi og får da supert snacks, garnityr til salater, supper og mye mye annet. Det er gresskartid og det er gøy å kunne bruke hele gresskaret
Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Gresskarkjerner(ferske eller tørkede). Om du er i besittelse av et ferskt gresskar, så for all del ikke kast kjernene
Salte, ristede gresskarkjerner

Salte, ristede gresskarkjerner

Pass på så de ikke blir brent (husk at frøene vil fortsette å ristes en liten stund etter at de er tatt ut av ovnen)
Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Gresskarkjerner(ferske eller tørkede). her. Ingredienser. 3-4 ss olivenolje. Salt. Chilipulver, pepper, honning, tandoori krydder, presset hvitløk eller annet spennende krydder
Lavkarbo snacks - Ristede gresskarkjerner...

Lavkarbo snacks - Ristede gresskarkjerner...

Mens jeg var på ferie i Kroatia fikk jeg "dilla" på ristede salte gresskarkjerner. Vet ikke helt hvor det er mulig å få kjøpt ristede grasskarkjerner her i landet, men kanskje innvandrerbutikker
hjemmeristede gresskarkjerner

hjemmeristede gresskarkjerner

Gresskarfrø ristet i olje inneholder vanligvis mettede fettsyrer, noe som gjør dem mer energirike enn tørristede frø
Rugbrød med gresskarkjerner

Rugbrød med gresskarkjerner

Pensle brødene med vann og strø en blanding av solsikkekjerner og gresskarkjerner over. Trinn 13 dl kokende vann150 gram hel rug75 gram sesamfrø75 gram solsikkefrø50 gram gresskarkjernerBland alle ingrediensene i bakebollen, dekk med plast/lokk og la stå i romtemperatur i minst 2 timer eller gjerne over natten. 50 gram gresskarkjerner
LEIRGRYTEBRØD MED GRESSKARKJERNER

LEIRGRYTEBRØD MED GRESSKARKJERNER

Hvelv det ut av formen og avkjøl på risten. Saftig og godt leirgrytebrød med gresskarkjerner. Nydelig brød med ørlitt søtsmak og deilige gresskarkjerner å tygge på