Rispudding oppskrifter

Rispudding

Rispudding

Rispudding er glutenfti og kan lages av en grøtrest, så dette er restemat på sitt beste. Litt frosne bær med litt sukker gies et oppkok og kan servers varm eller kald til den avkjølte rispuddingen, piff gjerne bærene opp med litt vanilje, kanel, sherry eller en annen god smak du liker
Henry's rispudding

Henry's rispudding

Rispudding basert på en amerikansk versjon som blir lagd i Dutch Oven ute i felt. (c) Can Stock Photo / ildi
Risgrøt uten melk

Risgrøt uten melk

Spis grøten varm, eller bruk den som utgangspunkt for riskrem, rislapper eller rispudding. Fyldig og kremet melkefri risgrøt
Eit slag for grauten

Eit slag for grauten

Eller du kan gjere som meg, og lage ein lekker rispudding til søndagsdessert. Veit du kva du får til middag i dag
Rispudding

Rispudding

Her om dagen spurte ei venninne om eg hadde ei god oppskrift på rispudding. Rispudding er ein søt og god dessert, og billig er den og
Henry's rispudding

Henry's rispudding

Rispudding basert på en amerikansk versjon som blir lagd i Dutch Oven ute i felt. 4 -6 personer. Ingredienser
Det søte

Det søte

Eg lagar ein saus av appelsinsafta som liknar på den du fekk oppskrift på til rispudding for ei stund sidan, bortsett frå at denne søtar eg med honning
Kjell - Pell - Pottittskrell!

Kjell - Pell - Pottittskrell!

Sitrusskallet kan brukes til infusere en sirup (til en fruktsalat eller en cocktail), melk eller fløte (som du kan bruke i en rispudding eller vaniljesaus)

Rispudding

1 l melk. 125 g grøtris (kortkornet). 100 g farin. 1 ts vaniljesukker. 4 egg. 150 g farin til karamell/glasering

Rispudding fra Portugal

Rispudding er Portugals festpudding, og den serveres over hele landet ved større anledninger. Denne utgaven, som krever 3 eggeplommer, er klassisk

Meksikansk rispudding

Ha rosinene i en liten bolle, dekk med varmt vann og sett til side. Ha risen i en kjele sammen med lime- eller sitronskallet og vannet

Rispudding med ost, sjampinjonger og egg

Begynn med å lage en risotto. Smelt 50 g av smøret i en kasserolle. Hakk løken og la den surre i smøret over svak varme til den er myk men ikke har fått farge, ca 5 minutter

Rispudding

Kok grøten (se oppskrift på Risgrøt), og avkjøl den litt. Bland fløte med finstøtt safran. Bland grøten med sammenpiskede egg, fløte, rosiner og hakkede mandler

Rispudding de lux

Server rispuddingen med rød saus, eventuelt blandet med resten av portvinen og noen ekstra ”portvinssvisker” moset i kjøkkenmaskin

Rizogalo - gresk rispudding

Rizogalo er en gresk rispudding. Småkok risen med 3 dl vann til risen har absorbert vannet, 10-15 min. Tilsett salt og melk og kok opp og la det småkoke ca 15 minutter, til risen er helt myk