«Flipp over» kyllingfilet med parmaskinke ned på stekepanne. Byggrisotto. Stek til parmaskinken blir crispy, samtidig ser du at kyllingfileten stekes jevnt oppover mot oversiden ved at den skifter farge fra lys rosa nærmere hvit
)Il primo - Første hovedrett (pasta, gnocchi, risotto e. Gåselever creme brulée, melon og parmaskinke. The Terrace - Raphaël Hotel, fin utsikt å nyte et god måltid i
Legg risotto på tallerken først og så oppskjært kylling filet på toppen. Ingredienser2 kyllingfileter 4 skiver Parmaskinke (eller en annen spekeskinke)En liten neve friske basilikumblader 1 stor sjalottløk2 ss smør 1½ dl avorioris ½ dl hvitvin (kan også bruke eplecider)3½ dl kyllingbuljong½ dl hakkede soltørkede tomater 1/2 pakke sukkererter8-10 sjampinjongerca 30g revet ost (gjerne cheddar eller lagret Norvegia, eller parmesan)Evt hyssingFremgangsmåte. 4 skiver Parmaskinke