Risottoen skal ha kremet konsistens, men med litt motstand i riskornene. Ha i kraften litt av gangen til den så vidt dekker risen - rør jevnlig til kraften er absorbert - fortsett med litt kraft av gangen til du har ønsket konsistens
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
Jeg tok føre meg biff stroganov, Kylling i chili og kokosaus, risotto, roastbiff, poteter, pasta, salat og en liten runde med barnemenyen pølse og pommes frittes
Jeg lagde risottomedskalldyrkraft, smørstekt kongekrabbe og bløte vaktelegg. Øk kvotene på fiske av kongekrabbe, senk prisene betraktelig og la vanlig folk få muligheten til å spise mer skalldyr
I går ble det risottomed stekte kamskjell. Vi tyr ofte til risotto. Når kulda setter inn og dagene blir travle, er det nødvendig med små pusterom i hverdagen
Myk og kremaktig risottomed en herlig smak, en risotto kokt på blåskjell og rekekraft sammen med fenikkel og dill, et bedre måltid må du lete lenge etter