Rislapper oppskrifter

Rislapper

Rislapper

Lag litt ekstra neste gang du lager risgrøt, så kan du lage disse deilige rislappene til dessert. )Ble du fristet
Rislapper

Rislapper

Rislapper. 06. 2016kl. 15. 06 i. frokost/lunsj/kvelds. 2 kommentarer. Aldri før har det vert sp godt med rester fra lørdagsgrøten
Rislapper med blåbær

Rislapper med blåbær

Små lubne rislapper med blåbær, serveres lune sammen med litt bær, syltetøy, kesam eller en rømmeklatt
RISLAPPER

RISLAPPER

Rislapper, ca. Rislapper, ca. Når du har rester av risengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen
Rislapper laget på middagsris.

Rislapper laget på middagsris.

Rislapper laget på middagsris. Rislapper er snadder. Somregel lager jeg rislapper med gårdagens grøt. Her er min måte å lage rislapper av middagsris
Rislapper uten mel

Rislapper uten mel

Rislapper er et fint alternativ om du har ris, eggehviter eller grøt til overs. Du har sikkert hørt om rislapper før
Rislapper

Rislapper

Og som alltid var det rester, så på søndags formiddag laget jeg rislapper. Så trenger du noe å kose deg med på en søndag, og du har rester etter lørdagsgrøten er rislapper perfekt
Rislapper med vaniljeyoghurt

Rislapper med vaniljeyoghurt

Det er lov å kose seg av og til, så her er "den beste kosematen" - du må bare ha en liten grøtrest på lur, og noen få andre ingredienser
Rislapper

Rislapper

16 stk. 700 g ferdiglaget risengrynsgrøt (ca 5 dl) – Må være helt kald. 3 store egg5 ss sukker½ ts kardemomme1 ts kanel1 dl hvetemelHa egg, sukker, kardemomme, kanel og hvetemel i en bakebolle og visp blandingen jevn
Allergivennlige rislapper

Allergivennlige rislapper

Jeg bruker kun rester etter grøtmiddagen til å lage rislapper – jeg er ikke så gal at jeg koker grøt bare for rislappenes skyld

Rislapper

Rester av risengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten. Prøv med fullkorn hvetemel så metter de litt bedre
Rislapper

Rislapper

Nystekte, klassiske rislapper. Herlig norsk tradisjonsmat. Nammis. En super måte å bruke grøtrestene på. Disse går ned på høykant
Risgrøtkake med sukker og kanel

Risgrøtkake med sukker og kanel

Så veldig originalt er det kanskje ikke siden jeg allerede har laget Riskake for mange år side, og både Rislapper og Grøtvafler er populære oppskrifter her på bloggen
Riskrem

Riskrem

Har du rester av grøt anbefaler jeg å lage rislapper. Riskrem er en av julens beste desserter. Vi varierer med å lage bringebærsaus, jordbærsaus eller rødsaus til
Risgrøt uten melk

Risgrøt uten melk

Spis grøten varm, eller bruk den som utgangspunkt for riskrem, rislapper eller rispudding. Rester av grøten kan has i vaffelrøre, sunne frokostvafler eller brukes til rislapper
Salmalaks med villris

Salmalaks med villris

Pannekaker, rislapper og vafler. Jeg har alltid vært fæl til å bruke oppskrifter. Jeg har alltid vært avhengig av å bruke oppskrifter