Riskrem med rød saus oppskrifter

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Ble den for tykk, kan du spe den ut med mere solbærsirup eller vann
Riskrem med rød saus ✿

Riskrem med rød saus ✿

Riskrem. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Rød saus

Rød saus

Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskrem i mårra. #hverdagskos #riskrem #rødsaus #jul #oppskrift #desember
Byggrynskrem med rød saus

Byggrynskrem med rød saus

Rød saus hører også med, og denne kan fint serveres til både byggrynskrem, riskrem og andre desserter uten at noen merker at den er sukkerfri
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Nå skal jeg dele med dere hvordan vi lager vår riskrem. Nå nærmer julen seg med stormskritt, og som dere vil se så vil blogginnleggene fremover preges av det
Riskrem

Riskrem

Server riskremen med rød saus, rørte bær eller bærsaus. Hell riskremen i en serveringsbolle og sett den kaldt til servering
Riskrem i glass

Riskrem i glass

glass med lokk.  Hvem har sagt at det er vanskelig å lage god riskrem.  Riskrem på glass.  Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle
Riskrem

Riskrem

Server riskremen med rødsaus. Bruk gjerne rester av julegrøten, bland med krem, og så har du en deilig dessert til julaften
Riskrem

Riskrem

Bland inn grøten og server med rød saus eller rørte bær. Pisk fløte til krem med sukker og vaniljesukker
Kransekake

Kransekake

Jeg elsker å servere riskrem med deilig rød saus ved siden av. Hei alle sammen, håper alt er bra med dere og at dere hadde en flott helg
Tips til julematen.

Tips til julematen.

Nå er det sikkert fryktelig mange forskjellige desserter rundt omkring i landet, men de tre vanligste har jeg skjønt er riskrem, karamellpudding og multekrem
Siste juleøkta

Siste juleøkta

I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rød saus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen
En anderledes lørdag

En anderledes lørdag

Riskrem / rød saus ( Med mandel). Har litt dorlig erfaring med julabord, for det blir altid servert alt for god mat og litt for mye drikke, men sont pleier det og være når me skal ha det kjekt, men i år blir det anderledes på julabord og så på revy med Dagfin Lyng bøø
En juleliste

En juleliste

Ofte er vi ikke ferdig før nærmere midnatt, og har gjerne en pause med riskrem og rød saus imellom pakkene