Her kan jo mange argumentere med at risengrynsgrøt ikke er risengrynsgrøtuten ekte kumelk, men jeg har altså vokst opp med melkesølet og for meg blir det et valg mellom pest og kolera
Jeg lagde en Risgrøtkake der jeg brukte rester av risengrynsgrøt. Dessuten har du selvfølgelig den klassiske desserten Riskrem og den svenske varianten Ris à la Malta
Uten nøtter. Smelt melkesjokoladen og smør litt langsmed kantene og innsiden av noen av kakene. Smelt melkesjokoladen og smør litt langsmed kantene og innsiden av noen av kakene
På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
At kanelen duger til masse annet enn risengrynsgrøt er faktisk relativt nytt for meg, og igår fikk denne barkesaken dominere lørdagsmiddagen her i gården(eller strengt tatt broderens gård)
Jeg synes nemlig at taco er noe av det kjedeligste jeg kan spise, nest etter risengrynsgrøt, som ligger på en soleklar og dørgende kjedelig førsteplass
6 porsjoner10 dl kald risengrynsgrøt (må være helt kald)½ ts vaniljesukker1 ss sukker3 dl kremfløtePisk kremfløten til krem med vanniljesukker og sukker og bland den forsiktig inn i grøten. 10 dl kald risengrynsgrøt (må være helt kald)