Risengrynsgrøt uten melk oppskrifter

Søtpotetstappe

Søtpotetstappe

Denne søtpotetstappen med smak av kanel gir et hint av julefølelse, eller risengrynsgrøt, som min bedre halvdel presiserte
Risgrøtkake med sukker og kanel

Risgrøtkake med sukker og kanel

Jeg lagde en Risgrøtkake der jeg brukte rester av risengrynsgrøt. Dessuten har du selvfølgelig den klassiske desserten Riskrem og den svenske varianten Ris à la Malta
RISLAPPER

RISLAPPER

Når du har rester av risengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen. Oppskrift på risengrynsgrøt finner du på rispakken
Gløggkake med rosiner og mandler

Gløggkake med rosiner og mandler

Risengrynsgrøt i ovn ("dynegrøt"). 25. 12. 2016. Hei,. Jeg stikker innom bloggen denne første juledagen med en selvkomponert Gløggkake
Karelske piroger til FN-dagen

Karelske piroger til FN-dagen

4 dl rug mel1 dl hvetemel1- 2 ts salt2 dl vann1 ss smørGrøt (Ordinær risengrynsgrøt). 2 dl grøtris2 dl vann1 liter melk2 ts salt1 ss smørKok risen som anvist på pakken. 1 liter melk
Cookieglass med sjokolademousse og krem

Cookieglass med sjokolademousse og krem

Uten nøtter. Smelt melkesjokoladen og smør litt langsmed kantene og innsiden av noen av kakene. Smelt melkesjokoladen og smør litt langsmed kantene og innsiden av noen av kakene
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Massen skal bli seig og ligne tykk risengrynsgrøt, men må ikke koke. Bland alt i en tykkbunnet kasserolle
Riskrem med rød saus ✿

Riskrem med rød saus ✿

På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Riskrem med varm skogsbærsaus

Riskrem med varm skogsbærsaus

Finn fram ingrediensene + kald risengrynsgrøt som du har til overs. Vend den avkjølte risengrynsgrøten inn med kremen
kanelgryte

kanelgryte

At kanelen duger til masse annet enn risengrynsgrøt er faktisk relativt nytt for meg, og igår fikk denne barkesaken dominere lørdagsmiddagen her i gården(eller strengt tatt broderens gård)
Riskrem

Riskrem

6 porsjoner10 dl kald risengrynsgrøt (må være helt kald)½ ts vaniljesukker1 ss sukker3 dl kremfløtePisk kremfløten til krem med vanniljesukker og sukker og bland den forsiktig inn i grøten. 10 dl kald risengrynsgrøt (må være helt kald)
Rislapper

Rislapper

Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt. 700 g ferdiglaget risengrynsgrøt (ca 5 dl) – Må være helt kald. 16 stk
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Når massen har konsistens som tykk risengrynsgrøt er den ferdig, ca. INGREDIENSER. 4 stk eggehvite. 200 g sukker

Kokosmakroner

1Når massen i kjelen har konsistens som tykk risengrynsgrøt er den ferdig. egg.   4 stk