Risengrynsgrøt pannekaker oppskrifter

RISLAPPER

RISLAPPER

Når du har rester av risengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen. Den er også helt suveren til pannekaker, lefser og lomper
Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri.

Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri.

Mjølkegryn er rett og slett en risengrynsgrøt tilsatt ekstra med melk så du får en litt tykk suppe. Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri

Rislapper

Rester av risengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten. Røren skal være litt tykkere enn ved pannekaker
Rislapper med kanel og sitron

Rislapper med kanel og sitron

Rør grøten sammen med sukker, kanel, egg, mel og revet sitronskall. Stek en prøvekake i en varm stekepanne med litt smør for
Resirkulering

Resirkulering

Forrige uke hadde jeg og storebror risengrynsgrøt til middag en dag. Pannekaker, blanding av grove og fine