Den kan også serveres kald med jordbærcoulis, som du finner oppskrift på her. Retten minner litt om Finsk Risgrynsgrötlåda ♫♫, som dere finner oppskrift på her
Risengrynsgrøtoppskriften min er litt bløt i konsistensen, kremet med et hint av kanel og sitron. Vanlig tradisjonell risengrynsgrøt er laget med hel melk, men noen bruker også å tilsette fløte for å spare tid og få mer gjort
Ekte risengrynsgrøt tar lang tid å lage, samtidig som den ofte brenner seg. For et år siden skrev jeg om hvordan du kunne lage konfekt med ferdigstøpte sjokoladekapsler
Risengrynsgrøtoppskriften min er litt bløt i konsistensen, kremet med et hint av kanel og sitron. Vanlig tradisjonell risengrynsgrøt er laget med hel melk, men noen bruker også å tilsette fløte for å spare tid og få mer gjort
Hvordan er det medrisengrynsgrøt kokt på kokosmelk. Til søtning bruker jeg steviadråper med smaken av French Vanilla, men man kan fint bruke vanlig sukker, sukrin eller annet
Kanel brukes blant annet til bakverk, på risengrynsgrøt, i gløgg og i desserter med eple. Det holder som oftest med ett stort eller to-tre mindre blader i en oppskrift til fire personer