Den kan også serveres kald med jordbærcoulis, som du finner oppskrift på her. Retten minner litt om Finsk Risgrynsgrötlåda ♫♫, som dere finner oppskrift på her
Mjølkegryn er rett og slett en risengrynsgrøt tilsatt ekstra med melk så du får en litt tykk suppe. Synes jeg du skal titte innom Hege sin blogg og se på alle hennes fine oppskrifter
man kan ikke spise risengrynsgrøt fra Fjordland hver gang det ikke er tid til å stå over grytene. Det er nesten ikke en oppskrift en gang, men hvis jeg har levd over 40 år før jeg kom på det, er den verdt å dele likevel. Det er nesten ikke en oppskrift en gang, men hvis jeg har levd over 40 år før jeg kom på det, er den verdt å dele likevel
Vi hadde Risengrynsgrøt til middag her for noen dager siden, (neida, det behøver ikke være jul for å spise det, og du finner oppskriften HER ) og da ble det igjen rester som jeg frøs ned med tanke på å lage lapper e
Denne gangen skal jeg prøve å lage litt ordentlig middager som jeg savner - jeg skal for eksempel ha fiskeboller med hvit saus og poteter og risengrynsgrøt uten tilsatt sukker
Rester av risengrynsgrøt skal man ta vare på. Jeg er litt nøye på både smak og konsistens, så jeg bruker oppskrift fra "Kokebok for den videregående skole" hver gang
Da jeg var på frokost med Nocco for å feire at smaken Skumtomte er tilbake på markedet igjen, serverte de, i tillegg til en klassisk hotellfrokost, rose risengrynsgrøt