Risengrynsgrøt med sjokolade oppskrifter

Dynegrøt

Dynegrøt

Ekte risengrynsgrøt tar lang tid å lage, samtidig som den ofte brenner seg. For et år siden skrev jeg om hvordan du kunne lage konfekt med ferdigstøpte sjokoladekapsler
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Massen skal bli seig og ligne tykk risengrynsgrøt, men må ikke koke. Bruk to teskjeer og lag fine topper på et stekebrett med bakepapir
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Når massen har konsistens som tykk risengrynsgrøt er den ferdig, ca. Gjør klar et stekebrett, eller to med bakepapir

EKSPEDISJONSMAT

Risengrynsgrøt er OK på sommersturer, men på ekspedisjoner over øde strekninger syns jeg den ikke hører med

Hva kan jeg spise istedet?

* Risengrynsgrøt - erstattes med vaniljeris. Her er min liste over ting som jeg liker å spise, som har blitt erstattet med sunnere varianter