Ta bort så mye fett du selv ønsker, og smak grøten til med litt salt. Risengrynsgrøt. Spe på med melk og kok videre på svak varme til grøten er passe tykk
Jeg forstår at jeg står i fare for å støte mange nå, for jeg vet at "alle" elsker risengrynsgrøt, så vær snill å legg igjen en kommentar om du tilhører mindretallet og kan dele med meg noen støttende ord
havregrøt, risengrynsgrøt, semulegrøt, rømmegrøt, byggrynsgrøt. Til tross for at jeg har levd på havregrøt opp igjennom barndommen, så er det grøten med byggryn som har seilet opp som en favoritt de siste par årene
Det gikk mest i havregrøt og risengrynsgrøt. Dryss på melet - helst med en sikt. Vi fikk ikke ofte grøt hjemme, og vi likte ikke rømmegrøt før vi ble voksne
En mellomvariant - for å drøye den kostelige rømmegrøten - var å legge risengrynsgrøt først i tallerkenen, og deretter et lag med finere rømmegrøt på toppen