Risengrynsgrøt i stekeovn oppskrifter

Dynegrøt

Dynegrøt

Ekte risengrynsgrøt tar lang tid å lage, samtidig som den ofte brenner seg. Åttende luke i årets kalender
Lutefisk, Potetlefse og Mjølkegryn

Lutefisk, Potetlefse og Mjølkegryn

Mjølkegryn er rett og slett en risengrynsgrøttilsatt ekstra med melk så du får en litt tykk suppe. Da blir det faktisk et liteinnlegg som ikke handler om kake eller baking men om middag
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Når massen har konsistens som tykk risengrynsgrøt er den ferdig, ca. Stek kakene midtistekeovni ca. INGREDIENSER

Kokosmakroner

Finn frem en kopp og to skåler. Legg eggeplommen over i den andre skålen. Ha det i kjelen. Rør hele tiden langs bunnen med en tresleiv
Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri.

Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri.

Mjølkegryn er rett og slett en risengrynsgrøttilsatt ekstra med melk så du får en litt tykk suppe. Lutefisk og mjølkegryn fra Mammas Bakeri
Risengrynsgrøt med kokosmelk

Risengrynsgrøt med kokosmelk

Det går sikkert an å sette den innistekeovnen på en eller. Jeg elsker risengrynsgrøt. Lørdagsnostalgi. Og en tradisjon jeg har lyst til å føre
Hjemmelaget saft og syltetøy-mye enklere enn du tror!

Hjemmelaget saft og syltetøy-mye enklere enn du tror!

risengrynsgrøt med hjemmelaget jordbærsaft eller multekrem med egenplukkede multebær. Saft og syltetøy som vi kjøper på butikken, inneholder som oftest mye kunstigetilsetningsstoffer og sukker
Lørdagskosemat

Lørdagskosemat

Da spiservi noe lett tidligettermiddagen, feks risengrynsgrøt eller ostesmørbrød, og så lager jeg heller skikkeligmiddag sent på kvelden etter at barna har lagt seg

Nissegrøt

Risengrynsgrøt. I dag kan vi bruke stekeovnen. kald stekeovn. Husk å koke litt ekstra slik at det er nok både til varm nissegrøt og til

Hjemmelaget saft og syltetøy-mye enklere enn du tror!

risengrynsgrøt med hjemmelaget jordbærsaft eller multekrem med egenplukkede multebær. Saft og syltetøy som vi kjøper på butikken, inneholder som oftest mye kunstigetilsetningsstoffer og sukker

Risengrynsgrøtpudding

Rør risengrynsgrøten jevn med smeltet smør. Tilsett sukker, eggeplommer, sitronskall (godt skrubbet) og hakkede mandler