I dag er det FN-dagen og de fleste av oss har nok bare sett at det står som en dag i almanakken. Men når man har barnehage barn blir jo alle slike dager feiret
Ekte risengrynsgrøt tar lang tid å lage, samtidig som den ofte brenner seg. Da var det bare å pakke den ut av dyna for så å gi den en liten ekstra varming på ovnen
Den skal være som en god og tykk risengrynsgrøt, men ikkeseig. Varme puddinger lages ofte ved at deigenblir fylt i en form og enten stekes i en ovn, eller koke den i en kjele
Det er i hvert fall en måte å gjøre det på) og man kan også ganske enkelt gi grøten et oppkok for så å sette gryta i kald ovn og gå søndagstur noen timer
Ha ivaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. På en hyttetur for noen år siden hvor jeg hadde plukket multer og det eneste vi hadde av søtt til var creme brulee iskrem
Da spiservi noe lett tidlig på ettermiddagen, feks risengrynsgrøt eller ostesmørbrød, og så lager jeg heller skikkeligmiddag sent på kvelden etter at barna har lagt seg
Denne gangen skal jeg prøve å lage littordentligmiddager som jeg savner - jeg skal for eksempel ha fiskeboller med hvit saus og poteter og risengrynsgrøt uten tilsatt sukker
Bland risengrynsgrøt med smøret tilblandingen er jevn. Rør deretter i lett sammenpiskede egg. Tilsett så sukker, hvetemel og til slutt de malte mandlene