Husk å sette på risen til koking først, da dette tar lengst tid. Del på Facebook. Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Ha i risen, rør litt rundt, legg på lokk og skru ned platen til laveste styrke. Når smøret er flytende har du i karri, persille, hvitløk og paprika og lar formen stå i ovnen til risen er ferdig kokt
Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Kok risen dagen før eller i alle fall såpass lang tid før at den rekker å bli kald. Hell i vispet egg og rør samtidig som du tilsetter mer og mer av risen inn i egget
Kok risen etter anvisning å pakken. Ha i risen og la det steke til det er gyllent. Hei og god morgen, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt