Risboller med melkesjokolade oppskrifter

RISBOLLER TIL JUL - oppskrift og fremgangsmåte

RISBOLLER TIL JUL - oppskrift og fremgangsmåte

For å få litt mykere sjokoladesmak kan man bytte ut litt av sukkeret med melis. Jeg er ikke så glad i risboller mange steder, det blir for mye sjokolade og delfiafett og de gjør meg kvalm
Risboller

Risboller

Kan med fordel heller lages i mindre konfektformer, synes det blir en mer passende størrelse. 100 g melkesjokolade. Oppskriften gir ca 30-35 risboller i vanlige muffinsformer. 100 g melkesjokolade
Risboller

Risboller

Bland til slutt inn ønsket mengde med puffa ris. Risboller har vi laget siden jeg var liten, og det er utrolig lett
Risboller

Risboller

Risboller Save Print 12 stykker Author. Goodmix Ingredients 1 egg 125 g melis ½ ts vaniljesukker 75 g Delfia fett 100 g melkesjokolade 6-7 dl puffetris Instructions Smelt delfiafett og sjokolade over vannbad, sett til sides slik den får avkjøle seg litt. 100 g melkesjokolade

Risboller med kun to ingredienser

RisbollerMED KUN TO INGREDIENSER Puffet ris (ca 50-70gr) 200 gram melkesjokolade evnt en annen sjokolade du syns er knasende god Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad Hell så i puffet ris litt etter litt Her kan du selv velge hva du syns blir riktig konsistens Til 200 gr sjokolade brukte jeg ca 50 gram puffet ris Form risbollermed en is skje (med utkaster) til store risboller eller bruk et par teskjeer til små og legg dem i muffinsformer Da får jeg 16 store risboller eller 30-40 små Barna foretrekker små risboller, som er enklere å spise Du kan også lage store risboller for så å dele dem opp med en kniv (i fire) når de er avkjølte Da får du noen fine delikate biter Risbollene settes på bakepapirkledd plate og avkjøles i kjøleskapet Risbollene må oppbevares kaldt Pynt dem gjerne med hakkede nøtter, kakepynt el for en litt mer festlig look
Julens beste risboller

Julens beste risboller

Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Ristopper

Ristopper

Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. 100g melkesjokolade. 100g melkesjokolade
Julekaker

Julekaker

Risboller - klikk på linken. - Pensle med eggehviten på toppen. Smelt ca 300 gram melkesjokolade forsiktig i en gryte og fordel på toppen av hver snickers. - Kjevle ut 6 tynne pølser og klem de ned med fingrene
Sjokoladedyppet påskeverksted

Sjokoladedyppet påskeverksted

Lagde også “risboller” av ulike frokostblandinger. Dere kan avtale å lage eller kjøpe noen grunnleggende ting hver for dere og ta med
Knallgode risboller

Knallgode risboller

Vil du gjøre risbollene ekstra julefine kan du pynte med en geletopp eller en juleseigmann. Risboller er noe midt mellom kake og konfekt, og er egentlig ikke noe jeg pleier å lage til jul
Risboller med honnykorn

Risboller med honnykorn

Smelt delfiafett og melkesjokolade på svak varme. Det er en liten vri da for jeg fikk høre av noen kunder på Kiwi at risbollermed honnykorn kanskje var godt

Risboller - min favoritt :)

Så ville hatt oppi litt sukker neste gang og kanskje prøvd medmelkesjokolade, tror det hadde blitt knall
Julegavetips del 2

Julegavetips del 2

De skal ned i glasset sammen med krydderkake, risboller, twist og andre godsaker. Her kommer det andre innlegget med julegavetips i siste liten

Risboller med melkesjokolade

Risboller er også ypperlig å servere i barneselskap. Lag ristopper med en skje i muffinsformer. Særlig risbollene var bare kjempe gode, og det viste seg at Janne brukte melkesjokolade når hun lagte de

Risboller

Denne oppskriften har jeg også fått med min svigerinne Annelie. Miks alt sammen litt med mikseren. Jeg pleier å fordele bollene med en spiseskje i muffinsformer

Riskaker

200 g melkesjokolade. Smelt sjokoladen over vannbad. Rør inn puffet ris. Ha bakepapir på et brett. Legg spiseskjestore topper av blandingen på bakepapiret