Det blir ikkje jul uten risboller. Men ulempen med å lage dem så tidlig er at man risikerer å måtte lage det flere ganger, fordi dem er så innmari gode
Jeg syntes alltid at risboller var noe av detbeste som ble servert i bursdager på barneskolen, men av en eller annen grunn ba jeg aldri mamma om å lage det hjemme
Debeste risbollene lager du av eggedosis, det gjør de luftigere. Siden julehandlinga fører til litt ekstra jobbing før jul for oss som jobber i butikk, er det viktig å planlegge og bruke den tida man har
Og mamma gjorde alltid sitt beste, for å finne på mat og kaker som søsteren min kunne spise. Og er det en som elsker risboller – så er det kjærestekokken min…
Eg har laga dei i ekte Linda Stuhaug stil, så her er oppskrift på sukkerfri risboller -. Konkurransen går rett og slett ut på å skape julestemning over det norske land, og det einaste man må gjere for å bli med er å ta bilde av det som gir deg julestemning og merk/tag bildet med #juleprix og @coop_norge
Kaffe er naturlig nok detbeste alternativet om man ikke ønsker å øke kalorimengden. eks lagde disse med casein, ble røra tjukkere og mer kremaktig, mens whey ble mer som røra bruker å være til risboller
Dette er ikke vanlige risboller. Og detbeste av alt er at de er lette å lage. Dette trenger du. Dette er crispy risboller med karamell, sjokolade og marshmallows
Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. Denbeste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken
Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holderdem hele julen. Både rødkål og surkål skrev jeg om i fjor, men har blitt forespurt en mer illustrert forklaring