Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Legg fyllet i en lufttett boks og ta med et par avokado, og ikke minst en flaske avkjølt Riesling. Jeg har tatt fram en oppskrift og har gjort noe endringer etter min smak per dags dato, som blant annet tilsatt hvitløk, rødløk, dill og gressløk (måtte ha med begge) lodderogn og byttet ut créme frâiche med Vita hjertego´frâiche, men du kan fint bruke matyoghurt også
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Ferden har gått videre til Ålesund, en kystby på Sunnmøre. Da ble det forrett på Bocca. - ligger vegg i vegg med hotellet -og det passet bra til lunchen i dag, fredag
En god Riesling passer til denne retten. Klippfisk, olivenolje, creme fraiche, hvitløk, sjalottløk, laurbærblad, timian, melk og poteter er det du trenger til denne deilige retten
Før første forrett ble det servert en østerriksk riesling med ekstra mye sødme og friskhet. Mens rieslingen passet supert til Blumental-retten, var Loire-vinen som skapt for asparges-salaten
En god Riesling er også ypperlig til dette. Denne sommeren har vi fått varmen fra middelhavet til Norge, og dermed har matrettene på mitt sommerbord gjort det samme
Til bords dukket en spennende vin opp i glassene, en Holm Oak Riesling fra Tasmania. Til vinen ble det servert en ekstra liten forrett, en smakfull fiken med bacon, pekannøtter, gruyere, comte og honning