Ribberull opp alt oppskrifter

Hjemmelaget ribberull

Hjemmelaget ribberull

) #hverdagskos #jul #ribberull #hjemmelaget #mat #oppskrift. Her har dere oppskriften. Bløtlegg gelatinplatene i litt kaldt vann og bland alt krydderet godt sammen
Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

Då bør du droppe å tilsette salt og peppar i ribberullen. Det gjer at rullen ser pen ut når den er klar til oppskjering

Julepålegg: Ribberull til jul

Vend rullen inn i ein rein kopphandduk og oppbevar den på eit fat. Ribberull er langt enklare, du får ribbe overalt, og terskelen er langt lågare for å gå i gang
Pepperkaker

Pepperkaker

Bland krydder og natron inn i hvetemeletKok opp sirup og sukker slik at alt sukker er oppløstTa gryten til sides og rør inn smøret
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Porchetta kan omsettast til ribberull på norsk, for ribba er jo ei flott råvare heile året, ikkje berre til jul
Surkål

Surkål

Når surkålen har oppnådd den konsistensen du ønsker, smaker du den til med salt og pepper. Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen
En porchetta i Sviddå

En porchetta i Sviddå

Når temperaturen kryper oppover klargjør du ribberullen. Det var ikke spesielt vanskelig å skape høy entusiasme på kjøkkenet da jeg avslørte at ribberull stod på planen

2012 - hva bringer det nye året?

Skive med rødbetsalat, ribberull, purreringer og cherrytomat. Er vel en kjent sak at flere mennesker blir mer utmattet på vinteren, har problemer med å lade seg opp og alt blr mye tyngre
PÅLEGG OG SNITTEBORD

PÅLEGG OG SNITTEBORD

Ribberull med tomater. Kutt opp brød og server. Om du ønsker kan du smøre noen snitter med litt av pålegget som jeg har gjort her så ser alt enda flottere og større ut
Syltet sultan

Syltet sultan

Sett glasset opp ned til avkjøling. Oppskrift syltelake1 del demerara sukker1 del epleeddik2 deler sherryKok opp syltelaken, slik at alt sukkeret er oppløst. Ribberull og surkål04

Porchetta

Porchetta er en Italiensk ribberull som de tradisjonelt spiser i brød, som en sandwitch. Stekte poterer, julesalat (oppskrift her) og tyttebær
Førjulstapas

Førjulstapas

Eg lagde to variantar, ein med røykalaks og ein med ribberull. Kok opp vatn i ein kjele, og ha i to nevar grovt salt
Surkål

Surkål

Samtidig er kald surkål deilig tilbehør på brødskiven sammen med litt ribberull, eller annet godt julepålegg

Ribberull med hvitløk

Få med alt av kraft og fett i langpannen, tøm i kasserolle og kok opp med litt jevning i form av kaldt vann utrørt med mel eller maisenna