) #hverdagskos #jul #ribberull #hjemmelaget #mat #oppskrift. Her har dere oppskriften. Bløtlegg gelatinplatene i litt kaldt vann og bland alt krydderet godt sammen
Vend rullen inn i ein rein kopphandduk og oppbevar den på eit fat. Ribberull er langt enklare, du får ribbe overalt, og terskelen er langt lågare for å gå i gang
Når surkålen har oppnådd den konsistensen du ønsker, smaker du den til med salt og pepper. Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen
Når temperaturen kryper oppover klargjør du ribberullen. Det var ikke spesielt vanskelig å skape høy entusiasme på kjøkkenet da jeg avslørte at ribberull stod på planen
Skive med rødbetsalat, ribberull, purreringer og cherrytomat. Er vel en kjent sak at flere mennesker blir mer utmattet på vinteren, har problemer med å lade seg opp og alt blr mye tyngre
Ribberull med tomater. Kutt opp brød og server. Om du ønsker kan du smøre noen snitter med litt av pålegget som jeg har gjort her så ser alt enda flottere og større ut
Sett glasset opp ned til avkjøling. Oppskrift syltelake1 del demerara sukker1 del epleeddik2 deler sherryKok opp syltelaken, slik at alt sukkeret er oppløst. Ribberull og surkål04
Fremgangsmåte på ribberullen. Kok opp vannet med salt, pepper og oliven olje. Da har vi inntatt påsken og det er sikkert mange andre som meg, som har lada opp med mye gode råvarer