Ribberull middag oppskrifter

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus. På Sardinia blir ribberullen kalla «porceddu» og blir steikt i vedfyrte omnar med einer og myrt over glørne

2012 - hva bringer det nye året?

Skive med rødbetsalat, ribberull, purreringer og cherrytomat. men kan være enklere å stikke innom butikken på vei hjem fra jobb å kjøpe det man har lyst på, enn å planlegge morgendagens middag kvelden i forveien og ta opp av fryseren det man trenger
PÅLEGG OG SNITTEBORD

PÅLEGG OG SNITTEBORD

Ribberull med tomater. Dekk til festmiddag med fantastisk kjøttpålegg og laks, godt brød og noe godt å drikke og inviter gode venner på en flott middag
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Ha over salt og pepper, og rull det hele sammen til en stor ribberull. Den kan serveres kald som pålegg, eller den kan serveres til middag

Mine mest populære juleoppskrifter

plassen (fanfare) går til RIBBERULL. Hjemmelaget vanilje- og multeis servert med lune multer og knasende sprø havreflarn, nydelig dessert etter en god middag