Ribberull av ribbe oppskrifter

26 Lagre
Ribberull ala kjøkkenmagi

Ribberull ala kjøkkenmagi

Ha den over i ei brødform, putt gjerne ei skål el i enden for å støtte opp ribberullen (skåla må være lavere enn brødforma)
7 Lagre
Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

Avkjøl rullen litt før du legg den i press. ) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
12 Lagre
Saftig og urtemarinert RibbeRull

Saftig og urtemarinert RibbeRull

Den ble veldig saftig og god, og jeg har hatt lyst til å prøve å lage den igjen flere ganger, og i går ble det gjort, men denne gangen i en urtemarinert utgave
309 Lagre
Rull av tynnribbe

Rull av tynnribbe

Jeg er ikke så veldig glad i tradisjonell varm ribbe, men lager du en rull av ribben så får man en saftig og god ribbe med mye smak
5 Lagre
Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Dette blir neste mer en kålwok med krydder, aquavit og eddik. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Tilsett aquavit, eddik og juice
4 Lagre
Rødkål

Rødkål

Dette rødkålet bør du lage, det er en helt annen dimensjon enn industriutgaven. Når du skal servere rødkålen så varmer du den i mer smør eller ribbefett
0 Lagre
13 Tegn på at julen nærmer seg

13 Tegn på at julen nærmer seg

Ribberull og andre jule-relaterte pålegg har funnet veien til søndagens frokostbord. ℘ Lukten av utbrent stearinlys
34 Lagre
Ribberull med hvitløk og urter

Ribberull med hvitløk og urter

Men kan du lage denne varianten av ribbe, vil juleribba også gå som en lek. Ta av folien halvveis i steketiden
5 Lagre
Ribbe på italiensk

Ribbe på italiensk

Legg på ribberullen og dekk tett med folie. En deilig variant av ribbe, benfri og med spennende krydder
1 Lagre
Ribberull

Ribberull

Skjær bena av ribben. Avkjøl rullen litt før du legger den i press i en syltepresse, eller annet som presser den sammen
23 Lagre
Førjulstapas

Førjulstapas

Eg lagde to variantar, ein med røykalaks og ein med ribberull. Førjulstida er alltid travel, og juleborda byrjar tidlegare og tidlegare
5 Lagre
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Ha over salt og pepper, og rull det hele sammen til en stor ribberull. Kjøttet som er i mellom benene, kan du med fordel skjære av og "strø" over ribben
0 Lagre

Ribberull med hvitløk

velg tynnribbe med bra fordeling av fett og kjøtt. Snitt svoren i litt tettere ruter enn juleribba, snu stykket og skjær ut det som måtte være av ben
6 Lagre

Lammerull og ribberull med nøtter og aprikos

på utsiden av rullen og vi får et fint mønster i midten. Del ribben horisontalt på midten slik at det blir et stort rektangulært stykke, fordel så salt, pepper og allehånde på kjøttet
1 Lagre

Braisert lammeribbe med grønnsakscouscous og koriander

Fremgangsmåte på ribberullen. Påsken er jo sesong for lam å det er ikke bare låret på lammet som man kan lage god mat av, selv så foretrekker jeg langtidstekt/braisert  bog, skank eller ribbe