Ribberull av ribbe oppskrifter

Koriander ribberull

Koriander ribberull

Nå som jeg er i gang med testing av ribbe, tenkte jeg å lage ribberull. Relatert KORIANDER RIBBERULL. 1,5 kg ribbe. Salt og pepre ribben, pakk inn i folie og la stå i kjøleskapet 2 dager. Rull ribben sammen og sett 2 tannpirker på hver side slik at du får en rull. Ha 2 dl vann i bunnen av en langpanne. Ta av folien og stek videre på 200 grader i 1-1,5 t. 1,5 kg ribbe
Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

Avkjøl rullen litt før du legg den i press. ) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
Hjemmelaget ribberull

Hjemmelaget ribberull

Klem ut vannet av gelatinplatene og fordel de utover. Sylte har blitt en tradisjon her i huset hver jul, men i år hadde jeg lyst til å prøve meg på ribberull også
Saftig og urtemarinert RibbeRull

Saftig og urtemarinert RibbeRull

Den ble veldig saftig og god, og jeg har hatt lyst til å prøve å lage den igjen flere ganger, og i går ble det gjort, men denne gangen i en urtemarinert utgave
Rull av tynnribbe

Rull av tynnribbe

Jeg er ikke så veldig glad i tradisjonell varm ribbe, men lager du en rull av ribben så får man en saftig og god ribbe med mye smak
Rødkål

Rødkål

Dette rødkålet bør du lage, det er en helt annen dimensjon enn industriutgaven. Når du skal servere rødkålen så varmer du den i mer smør eller ribbefett
Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Dette blir neste mer en kålwok med krydder, aquavit og eddik. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Tilsett aquavit, eddik og juice
Ribbe på italiensk

Ribbe på italiensk

Legg på ribberullen og dekk tett med folie. En deilig variant av ribbe, benfri og med spennende krydder
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Ha over salt og pepper, og rull det hele sammen til en stor ribberull. Kjøttet som er i mellom benene, kan du med fordel skjære av og "strø" over ribben

Ribberull med hvitløk

velg tynnribbe med bra fordeling av fett og kjøtt. Snitt svoren i litt tettere ruter enn juleribba, snu stykket og skjær ut det som måtte være av ben