Ribbe oppskrifter

Hvitvinsdampet ribbe med potetsalat

Hvitvinsdampet ribbe med potetsalat

Ribbe er nydelig kjøtt som kan spises hele året. Når det ikke er jul er det litt større slingringsmon for å tilbrede ribben og tilbehøret
Ribbe med sprø svor, rødløkskompott og sennepssky

Ribbe med sprø svor, rødløkskompott og sennepssky

Slik lager du ribbe med sprø svor. Vips, da skulle du ha en ribbe med sprø svor. Da skulle du ha utgangspunktet for en fantastisk julemiddag med ribbe med sprø svor, en fantastisk rødløkskompott og annet tilbehør etter velbehag
Asiatisk ribbe

Asiatisk ribbe

Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Ribbe med julesaus

Ribbe med julesaus

Tilsett den smaksrike ribbesjyen. De gangene jeg lager ribbe setter jeg nå temperaturen ned til rundt 160 °C og steker videre i 30-40 minutter. 1 tynnribbe med bein og rutet svor, ca. 6 dl kraft fra ribbestekingen
Ribbe med karamellisert rødkål

Ribbe med karamellisert rødkål

Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Ribbe

Ribbe

Ribbestykket bør saltes og pepres ett eller to døgn før det skal stekes. Dette kaller vi å «rute» ribben
JULE RIBBE

JULE RIBBE

For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. Det ligger veldig mange oppskrifter der ute på ribbe, men dette er den jeg alltid bruker og som har gitt meg flott resultat hver eneste gang
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Jeg bruker «ribbeform/rist, men du kan godt bruke omvendt fat eller kuler med aluminiumsfolie i langpanna
Ribbe med asiatisk glaze

Ribbe med asiatisk glaze

tynnribbe. 2. kg. tynnribbe. 2. ts. salt. 1. ts. pepper. 2. stk. gulrot. 6. stk. stilkselleri (stangselleri). 4. stk. vårløk. 4. ss. grovhakket frisk koriander
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Jeg så en ribbe i butikken. Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel
RIBBE AV  LAM

RIBBE AV LAM

Ideen oppsto mens jeg sto og vurderte svineribbe til jul. Den er ikke stor og den er rutet likedan som svineribbe