Ribbe uten svor oppskrifter

Asiatisk ribbe

Asiatisk ribbe

Svoren ble ikke sprø, men kanskje neste gang. Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe
Asiatisk ribbe med plommesaus

Asiatisk ribbe med plommesaus

Skal love dere at kjøkkenet forvandlet seg til en autentisk, asiatisk restaurant. Skjær av svoren. Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje
Ribbe med asiatisk glaze

Ribbe med asiatisk glaze

finhakket grønn chili (uten frø). tynnribbe. 2. kg. ts. salt. 1. pepper. stk. gulrot. 6. stilkselleri (stangselleri). 4. vårløk
Ribbe med karamellisert rødkål

Ribbe med karamellisert rødkål

Bland krydderne og gni ribba, og spesielt svoren, godt inn (helst dagen før). Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
RIBBE AV  LAM

RIBBE AV LAM

På disse bena ligger kjøtt og fett i tynne lag slik at du får ikke det ene uten det andre. Ideen oppsto mens jeg sto og vurderte svineribbe til jul
Julekrydret ribbe

Julekrydret ribbe

2 kg familieribbe. 2 kg familieribbe. 3 ts salt. 1⁄2 ts pepper. 2 ss finhakket frisk ingefær
RIBBE ASIAN STYLE  ♥

RIBBE ASIAN STYLE ♥

Skjær av svoren. Bruk rester av stekt ribbe til denne smaksbomben. Jeg hadde igjen rester av ribbe, som jeg har kokt i Crock-Pot, oppskrift her
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Smør alt godt utover ribben og sørg for å få det inn i rutene. Indisk ribbe er det ikke noe som heter og ikke har jeg som mål å gjøre ribben indisk heller
Soyaglasert ribbe på spyd

Soyaglasert ribbe på spyd

800 g ferdig stekt ribbe. 800 g ferdig stekt ribbe. 18 stk grillspyd i tre. 12 stk sitrongress
Ribbe

Ribbe

Ribbe . Ribbe

Ribbe med asiatiske smaker

Jeg elsker ribbe og har de siste årene laget en før-juls tradisjon hvor jeg steker meg ribbe, men med litt utradisjonelle smaker

Ungarsk ribbe

Skjær av svoren på ribba. 1. 2. Bland sammen krydder og olje og pensle hele ribba. Hvitløksbåtene renses og deles eventuelt i strimler før de legges på toppen