Slik lager du ribbemedsprøsvor. Jeg kommer ikke til å komme med noen revolusjonerende måte å få til sprøsvor her, jeg bruker stort sett den samme versjonen med damping som de aller fleste
Denne siste halvtimen er til for at svoren skal bli gyllenbrun og sprøstekt, følg nøye med på tempraturen slik at den ikke svir seg(dette går ufattelig fort)
Om ikkje anna, så kan Far min sitt kjøkken gje deg ein nesten bombesikker metode for å sikre deg ei sjukt saftig svineribbemedsprøsvor til jul, to resultat som nesten er ei sjølvmotseiing
Legg ribben på et fat med den sprøsvorsiden opp. Legg ribbestykket i pannen medsvorsiden ned. Snitt svorenmed barberblad eller en meget skarp kniv på kryss og tvers
Her er hvordan jeg lager min ribbemedsprøsvor, og en liten vri med noen godsaker i langpannen. Skyll av krydderet , og krydre ribben på nytt medmed salt og pepper
(Dersom ribben, mot all formodning, ikke har sprøsvor, kan du bruke grillelementet i noen minutter. De kan gjerne være små (på størrelse med en terning), da er det lettere at svoren blir sprø