Ribbe kjernetemperatur oppskrifter

Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Kjernetemperatur betyr temperatur inni kjøttet. Jeg så en ribbe i butikken. Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel
HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

Norsk julemat består av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Stek anden midt i ovenen i ca 1 time eller til kjernetemperatur 68 grader
Rib me baby, rib me all night long…

Rib me baby, rib me all night long…

Først ut er italienske «porchetta», eller det usexy navnet ribbe, som det heter på norsk. Ribbe minner om tung julemat man spiser en gang i året, mens «porchetta» lyder eksotisk, innbydende og spennende
Test: Gilde Familieribbe

Test: Gilde Familieribbe

i kjernetemperatur. Gilde sin Familieribbe er kanskje den rimeligste ribben til salgs om dagen. Etter hvert som den begynte å nærme seg anbefalt kjernetemperatur, hadde svoret begynt å “fluffe” seg litt, men veldig ujevnt
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Hvis du bruker ribbe, noe som nok er det som er lettest å få tak på, så skjærer du bort benene. Kjøttet som er i mellom benene, kan du med fordel skjære av og "strø" over ribben

Ingefærskinke

Plasser ovnsristen på nederste ribbe, sett inn kjøttet og stek i 90 minutter. Ta ut steken når termometeret viser riktig kjernetemperatur, 76 C