Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefilet av svin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
I år har jeg tenkt å lage,pølser,ribbe,surkål,serinakaker (men det blir vell gitt bort antar jeg) syltaflesk,hadde vært greit å fått laget lammerull,jaja jeg får se ,tiden går jo så inni hælsiken fort imot jula nå,burde egentlig ha begynt i går,menmen får se hva det blir til tilslutt,tar det litt som det kommer da
Chili etter smak. Jeg har tidligere gitt dere fremgangsmåten på god ribbe. Her er oppskriften på asiatisk ribbe med appelsinsaus, fersken og granateple
Ribbe i dag. Det ble ei smakfull ribbe med litt spennende smaker. 1 1/2 kg tynnribbe av svin (eller så mye du trenger). 1 hvitløk. 1 rød chili. I forma har du også feddene av 1 hel hviløk, 1 løk i biter, ingefær i små biter, chili i skiver (fjern gjerne frøene), appelsinskall. 1 1/2 kg tynnribbe av svin (eller så mye du trenger). 1 hvitløk. 1 løk 1 rød chili
Appelsiner, lime, hvitløk, løk, mynte, mango og granateple. Det var vill oppstandelse på Facebook da jeg mandag proklamerte at vi skulle ha ribbe til middag
Vel jeg har gjort det før, laget ribbe utenom sesong. Det er ikke første gang jeg lager ribbe med asiatiske krydder, men dette var uten tvil den som smakte best
Dette er et supert alternativ når du går lei av ribbe og pinnekjøtt. Brun karbonadedeig, bacon, løk og hvitløk i passelige porsjoner, ha det i stooor gryte