Fredagen som var lagde vi oss Kylling Madras, med krydderblandingen fra "Raske retter". Når jeg kjente alle de gode luktene fra krydderet, og panna var varm nok, hadde jeg i den oppskjærte kyllingfileten
Sør-indiske retter serveres ofte medris som har lettere for å absorbere sausen og vil ikke gi de samme utfordringene som dette ville gjort om man spiste det med brød
Andre rettermed sumak. Krydrede rødbeter og kikerter medharissayoghurt. Den selges som oftest malt og passer ypperlig som garnityr på friske salater og enkelte dipper
Jeg har byttet ut klassiske kyllingfiletermedkylling overlår med bein og skinn, for at retten i selv seg og ikke minst denne kremet tomatsausen som lages smaker enda bedre
Og nå som kulda setter inn, er det godt med varme retter, som får opp heten i oss. Kok pasta eller ris, ha litt frisk oregano over før servering og nyt en hor og spicy rett som varmer langt inn i sjela
I høst har jeg tenkt å prøve å legge ut enkle retter som ikke krever all verdens tid og innsats. Jeg serverer det med couscous blandet med litt selvplukket sopp, men kokt ris er også godt til
kylling/kalkunretter. server medris. skjær kyllingen i strimler å stek den sammen med gulrot. smak deg til med litt mer chilli om du ønsker den litt sterkere
Kylling chop suey er en av de rettene som har oppstått i det amerikansk-kinesiske kjøkkenet i stor likhet med mange andre retter man vil finne på menyen hos mange av kinarestaurantene