Rett med brosme oppskrifter

Brosme på grønnsaksseng

Brosme på grønnsaksseng

Hiv en haug med grønnsaker i store biter i en ildfast form eller rett i langpanna. Følg med. Dette er en av de enkleste, rimeligste, mest velsmakende og sunneste middager du kan lage
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

«Oppfinnelsen av en ny rett har større betydning for menneskeheten enn oppdagelsen av en stjerne». Det vanligste hos mange er lutefisk med poteter, gulrøtter, ertestuing og baconfett

Tradisjonell lutefisk

En rett som jeg i mange år trodde var altfor vanskelig å lage hjemme. Som med mye tradisjonmat stammer lutefisken fra den gangen vi var et fattig folk som gjorde alt for å overleve i harde kår

Cadaques 2016

Menyen er den samme og man setter sammen sitt eget måltid og deler de ulike rettene (Compartir = Dele)
Deilige smaker av sommer

Deilige smaker av sommer

Tredje rett var en perfekt bakt brosmefiletmed olivenolje, ertepuré med urter og med ristede gresskarkjerner
Middag fra Nettmat.no

Middag fra Nettmat.no

Derfor ble jeg faktisk veldig overrasket når denne retten skulle være den som jeg endte opp med å like aller, aller best
Latin-Amerika med Santa Maria

Latin-Amerika med Santa Maria

Santa Marias lanserer nye retter fra Latin-Amerika, altså en spennende latinamerikansk serie med to typer smakssatt ris og fire typer sauser, som skal inkludere kjøkkenet fra Peru, Karibia, Cuba eller Costa Rica
Pannestekt brosme med krabbe og erterisotto

Pannestekt brosme med krabbe og erterisotto

Enkel velsmakende rettmed krabbe og erte-risotto og dypvannsfisken Brosme. Siden fisken er fast i kjøttet passer den fint i wok-retter, og på grillen når det igjen er sesong for det
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

«Oppfinnelsen av en ny rett har større betydning for menneskeheten enn oppdagelsen av en stjerne». Serverer du den med eggesmør eller sprøstekt bacon, ribbefett eller lys sennepssaus

Brosmefilét med stekte grønnsaker

Jeg har ikke laget brosme før tror jeg og visste ikke hvordan jeg skulle tilberede den, så denne retten er tatt rett ut av mitt eget hode

Ukemeny Uke 33 – 11.-17.8.

Det hadde ikke jeg for bare et par år siden, men jeg oppdaget at det er en fantastisk fisk som jeg spiser rett som det er