Rester av risengrynsgrøt oppskrifter

Risengrynsgrøt på sommeren!?

Risengrynsgrøt på sommeren!?

Om du spiser havregrøt om morgenen kan det være veldig godt å variere med en annen type grøt, og rester kan alltids brukes til riskrem
RISLAPPER

RISLAPPER

Når du har resteravrisengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen. Julegaveidé. Oppskrift på risengrynsgrøt finner du på rispakken
kanelgryte

kanelgryte

Mens kjøttet godgjør seg, kan du fortsette med å hakke opp de resterende grønnsakene. Resten av gryten

Rislapper

Resteravrisengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten. Prøv med fullkorn hvetemel så metter de litt bedre
Ukemeny - Julemeny - Uke 51 - 2016 ༺♥

Ukemeny - Julemeny - Uke 51 - 2016 ༺♥

Det er opprinnelig en suppe, som ble laget for å bruke opp rester. Tradisjonen med riskrem kommer nok av at mange spiste risengrynsgrøt på formiddagen
Finsk Risgrynsgrötlåda ♫♫ Risengrynsgrøtgrateng !

Finsk Risgrynsgrötlåda ♫♫ Risengrynsgrøtgrateng !

Her kan du bruke resteravrisengrynsgrøt. Det ligger i Østersjøen, mellom Finland og Sverige og består av over 6 500 øyer. Med sine knapt 29 000 innbyggere er Åland det minste av de tre selvstyrte områdene i Norden. 500 g kokt risengrynsgrøt. Ingredienser ♫ 500 g kokt risengrynsgrøt
Rislapper

Rislapper

For å lage rislapper må du ha ferdigkokt risengrynsgrøt. Jeg fryser ned resteravrisengrynsgrøt i porsjoner på ca 2 dl når jeg har grøt til overs. 2 dl kald risengrynsgrøt. 2 dl kald risengrynsgrøt
Risgrøtvafler / Rice Pudding Waffles

Risgrøtvafler / Rice Pudding Waffles

Vi hadde Risengrynsgrøt til middag her for noen dager siden, (neida, det behøver ikke være jul for å spise det, og du finner oppskriften HER ) og da ble det igjen rester som jeg frøs ned med tanke på å lage lapper e

Dag 59 - Kyllingsnurr

Jeg rullet så disse fem kylling bitene inn i kalkun-skinke (jeg spiste de resterende skivene rått. Denne gangen skal jeg prøve å lage litt ordentlig middager som jeg savner - jeg skal for eksempel ha fiskeboller med hvit saus og poteter og risengrynsgrøt uten tilsatt sukker
Rislapper med kanel og sitron

Rislapper med kanel og sitron

1 pakke (á 450g) ferdig Fjordland risgrøt eller resterav hjemmelaget risgrøt. 1  sitron , revet skall av
Het på grøten

Het på grøten

Har dere resterav grøt – grøt ingen vil spise, bruk det i brøddeigen og dere får et saftige brød. Reportasjen hadde tittelen "Het på grøten", og her følger noen av oppskriftene som sto i artikkelen
Resirkulering

Resirkulering

) har jeg tenkt litt på dette med matrester. Vi kaster alt for mye mat, og i tråd med den nye miljøvennlige avfallshåndteringen i kommunen vår (alle har fått utdelt en haug med nye fargerike søppedunker, og man skal sortere avfallet i papp/papir, plast, glass/metall og restavfall
Festfin dagen derpå

Festfin dagen derpå

Resteravrisengrynsgrøt skal man ta vare på. Avkjøl helt. derav små prikker. Mandlene kan eventuelt serveres ved siden av

Grøtvafler

Visp sammen risengrynsgrøt og eggene (bruk en stålvisp). 2 dl risengrynsgrøt. Rør deretter inn sukker og melk til blandingen er jevn

Rislapper

Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt. 400 g ferdiglaget risengrynsgrøt (ca 5 dl). Ha egg, sukker, kardemomme og hvetemel i en bakebolle og visp blandingen jevn med en stålvisp