Deretter legger jeg resterendeav løkbiten på siden og starter å kutte fra den tykkeste delen igjen. Det er heller ikke bare på høsten vi nordmenn ønsker å kose oss med lam, og jeg vil tro en stor del av befolkningen må ha det tradisjonelle lammelåret i løpet av påsken
Restene avlammelåret renskjæres og ben legges til side for koke kraft på. havsalt. et halv lammelår i fryseren som betjeningen på Meny på Konnerud hadde vært så elskverdige å dele opp i mindre biter
Vi har rester, så det blir akkurat det samme i kveld. Til lammelåret skjærer du først av den ene knoken slik at du får plass til hele låret på bakplate
Restewrap med pestodressing Resterav kjøtt, fugl eller lignende, eventuelt andre alternativer som skinke Lomper eller tortillalefser Kesam Pesto Bittelitt sitronsaft, valgfritt Ønsket grønnsaker Bland sammen kesam, pesto og sitronsaft
Men et lammelår er mat for mange mennesker og er du bare en eller to, blir det masse rester. Jeg valgte å lage en kjappisversjon av påskelammet i år (reiser utenlands i påsken i år, så påskelammet måtte lages før påske) uten å skippe noen avfavorittsmakene mine