Tips til restemiddag Ingen kommentarer. Jeg hadde ris fra middagen i går, den sterke chilisausen, og en eggeplomme fra da jeg lagde sorbett, dette var de ingrediensene jeg tok utgangspunkt i
Denne pilaffen med restekjøtt er en redningsrett for kjøtt som er tørt og trist om det blir varmet opp alene, men som fortsatt har livets rett hygienemessig
Det er som regel alltid rester, men ofte akkurat for lite til restemiddag for begge to dagen etter, så vi er ikke så flinke til å bruke rester her i huset
Det går superfort å lage og er i tillegg ganske godt (som restemiddag). I tillegg var jeg forutseende nok til å tenke at jeg sikkert ikke kom til å ha inspirasjon til å lage avansert middag i nær fremtid, så jeg kokte dobbelt porsjon med ris
Pizza er ofte en restemiddag for min del, og det er jo absolutt ikke dumt. Så, for å lage deigen bytter jeg for eksempel ut den mengden ris jeg egentlig skulle hatt med speltmel og fiberfin og lager deig på vanlig måte, med litt mindre olje enn vanlige oppskrifter