Rense torsk oppskrifter

24 Lagre
Ovnsbakt torsk med bønnestuing og bacon

Ovnsbakt torsk med bønnestuing og bacon

Mens fisken hviler, renser du bønnene og skjærer dem i finer strimler. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
2 Lagre
Torsk & pinnekjøtt !

Torsk & pinnekjøtt !

Jeg brukte torskeloins, loins er selve indrefileten av torskefilet. Den er skåret ut av ryggen av torskefileten
2 Lagre
Ovnsbakt torsk med limesaus

Ovnsbakt torsk med limesaus

Ovnsbakt torsk. 700 g tykk ryggfilét av torsk med skinn. 1 rød chilipepper, renset og hakket. Ovnsbakt torsk
1 Lagre
Reker, torsk og is med bjørnebær på menyen

Reker, torsk og is med bjørnebær på menyen

Torskefielet med tomatsaus. Torskefilet med tomatsaus. Del torskefileten i fire jevne stykker. 800 g lettsaltet torskefilet, renset for ben. Kok opp vann og la lettsaltet torskefilet trekke i ca 10 minutter. 800 g lettsaltet torskefilet, renset for ben
0 Lagre
Torsk på Røst

Torsk på Røst

Fersk torsk skjæres i skiver, renses og legges i kaldt, rennende vann. 400-600 g torsk. Fersk torsk skjæres i skiver, renses og legges i kaldt, rennende vann
6 Lagre
Super god thai suppe med reker og torsk

Super god thai suppe med reker og torsk

400 g torskefilet, i terninger. 200 g rensede reker. FacebookLinkedInTwitterGoogleTumblrEmailPrint 400 g torskefilet. 200 g rensede reker
3 Lagre
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Jeg brukte et par poser med byggryn, som var ferdig renset og vasket. Lettsaltet torskeloin. Torsk med vanilje, sitron- og safranskum, skalldyrsaus og grønnsaker
0 Lagre
Paprikasuppe med torsk, fennikel og blomkål

Paprikasuppe med torsk, fennikel og blomkål

Hell fiskesuppen i varme skåler, legg på renset fisk og dryss over estragon. Trekk torsken, og rens den
0 Lagre
Restr av kokt torsk

Restr av kokt torsk

Jeg renset og delte alle grønnsakene i passe store biter, og hadde de i en litt vid panne der smøret var varmt, og deretter surret jeg grønnsakene
34 Lagre
Nydelig Fiskesuppe...

Nydelig Fiskesuppe...

Start med å rense rekene (jeg kjøper gjerne frosne) og lag skalldyrkraft. Mens kraften koker, renser du og skjærer opp alle grønnsakene i passe store biter
29 Lagre
Fløtegratinert Torskefilet

Fløtegratinert Torskefilet

Vasket og renset purreløken, og hakket den opp. Kjøpte noen såkalte torskeloins på på tilbud i går. Fersk torsk er selvsagt best, men frossent passer ypperlig til denne retten
12 Lagre
Sous Vide skrei, blåskjellkraft, pastinakk puree, syltet pastinakk, chorizo og dill olje

Sous Vide skrei, blåskjellkraft, pastinakk puree, syltet pastinakk, chorizo og dill olje

Husk å kaste de som ikke lukker seg når du renser de. Pølser er aldri feil og chorizo og torsk er jo skapt for hverandre
10 Lagre
Kremet fiskesuppe med blåskjell

Kremet fiskesuppe med blåskjell

Ha over rensede blåskjell (bruk kun blåskjell som har lukket seg. 4-500 gram fisk (torsk og laks). 4-500 gram fisk (torsk og laks)
9 Lagre
Salt lange - en god gammeldags middag

Salt lange - en god gammeldags middag

Restene av fisken ja, de renser du så lager du plukkfisk av det. Saltfisk er lett å lage, og du kan bruke det meste, men torsk og lange er blandt de beste synes jeg
9 Lagre
Laks i form med asiatisk vri

Laks i form med asiatisk vri

Torsk en papillote. Strimle løk, paprika, og ingefærFinkutt chili, korianderstilkene (ikke bladene) og hvitløkSett en langpanne på middels varme over den største kokeplatenTilsett en god klunk solsikke- eller rapsolje, krydderfrøene og karribladene ogLa dette surre i et par minutterTilsett så grønnsakene og currypaste og la det surre i ytterligere 15 minutter, rør innimellomGni skinnet på fisken med olivenolje og krydre med salt og pepperLegg fisken i pannen over grønnsakene med skinnet opp og sett i ovnen på 160ºC i ca 20 minutter til fisken er nesten gjennomstekt Skampiene renses og skittranden fjernesTa langpannen ut av ovnen og øk varmen til 250 grader, sett på grillelementet
9 Lagre
Barnas ukesmeny 3

Barnas ukesmeny 3

600 gram kokt (trukket) renset hvit fisk (vi bruker torsk). 600 gram kokt (trukket) renset hvit fisk (vi bruker torsk)
8 Lagre
Plukkfisk

Plukkfisk

600 g lettsaltet torsk , kokt og renset for skinn og bein. 1. Kok potetene, avkjøl i kaldt vann og skjær dem i små terninger