Lettvint remuladesaus. Dette er ikke en «ordentlig» remuladesaus. 1 rødspette. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates. 1 rødspette. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates
Remuladesaus. ) Sett formen i kjøleskapet, eller i fryseren, i minst 1 time. Varm oljen til 180 grader og friter chipsen gyllen. Dypp fiskestykkene i frityrrøren og friter dem gylne i varm olje (160 - 180 grader, det skal bruse rundt et treskaft). Virker majonesen veldig tykk kan du vispe inn 1 ss kaldt vann. 1 kg store, melne poteter. 1 ts bakepulver. 1 dl mørkt øl. 1/2 dl farris. 1 egg. 1 lite fedd hvitløk. 1 ts dijonsennep. 1/2 ts flaksalt. 1 ss sitronsaft. 11/2 dl nøytral olje. 1 toppet ss kapers. 1 liten håndfull bladpersille, estragon og/eller gressløk
Remuladesaus. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 hardkokt egg, hakket – kan utelates. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 hardkokt egg, hakket – kan utelates. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates
Stekt rødspette med remuladesaus og salat. Når bruker jeg remuladesaus. På Kaffistova i Harstad i 1966 og jeg var 16 år. 1 ss sitronsaft. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper. 1. 1966 og jeg var. 16 år Jeg var på min første reise hjemmefra, og benyttet anledningen til å gjøre noe så voksent som å gå på kafe for å spise middag. 1 ss sitronsaft. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper
(English below)Deilig remuladesaus som er veldig godt ved siden av, ja, mye egentlig. 8oz)150 g majones, lett eller vanlig / 150 g mayonnaise, low or full fat (5. 3 oz)2 ss sennep / 2 tbsp mustard50 g sylteagurk, hakket / 50 g gherkins, chopped (1. 7 oz)30 g kapers, hakket / 30 g capers, chopped (1. 1oz)1,5 - 2 ts sukker / 1,5 - 2 tsp sugarLitt kvernet sort pepper / A little freshly ground pepperFREMGANGSMÅTE / METHODNorsk. 150 g majones. / 150 g. 1,5 - 2 ts sukker. / 1,5 - 2 tsp sugar
Remuladesaus eller majones blandet med kefir eller rømme smaker også godt. Smelt 1 ss smør til risen og tilsett safran. Varm opp oljen til 180 C. Friter persillen meget raskt, ca 1/2 minutt. 1 ss smør eller margarin. 1/2 ts safran. 4-4 1/2 dl vann. 1 ts salt. 1/2 ts salt. 11/2 dl øl eller melk. 1 stivpisket eggehvite
Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at det ikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
Jeg serverte fiskekakene med kokte nypoteter, remuladesaus. Her kommer min oppskrift som blir 15 kaker. 1 løk. 1 bit ingefær. 1/4 purre. *Etterstek kakene i ovnen på 200 grader i 10 minutter til de er gjennomstekte. 1 løk. 1 bit ingefær. 1/4 purre
Remuladesaus eller majones blandet med kefir eller rømme smaker også godt. Smelt 1 ss smør til risen og tilsett safran. Varm opp oljen til 180 C. Friter persillen meget raskt, ca 1/2 minutt. 1 ss smør eller margarin. 1/2 ts safran. 4-4 1/2 dl vann. 1 ts salt. 1/2 ts salt. 11/2 dl øl eller melk. 1 stivpisket eggehvite
kokte poteter, remuladesaus o. Varm oljen til 180 C. Loffbiten skal bli gulbrun på 1 minutt. Stek én eller et par fileter om gangen, 1-2 minutter til de er gyllenbrune
Server tunfiskbollene som forrett med en lett remuladesaus og kokt ris. Varm oljen til 175 C. Lag en vanlig vannbakkelsdeig ved å koke opp vann og smør og røre inn mel
Server salaten, ikke for kald, med remuladesaus til. 1 ss eddik. 1 kopp hermetiske erter. 1 liten kopp ananasbiter. 1 boks ansjosfileter. 1-2 dl remuladesaus