Remuladesaus 1 oppskrifter

Stekt flyndre med lettkokte grønnsaker og enkel remuladesaus

Stekt flyndre med lettkokte grønnsaker og enkel remuladesaus

Lettvint remuladesaus. Dette er ikke en «ordentlig» remuladesaus. 1 rødspette. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates. 1 rødspette. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates
Fish and chips

Fish and chips

Remuladesaus. ) Sett formen i kjøleskapet, eller i fryseren, i minst 1 time. Varm oljen til 180 grader og friter chipsen gyllen. Dypp fiskestykkene i frityrrøren og friter dem gylne i varm olje (160 - 180 grader, det skal bruse rundt et treskaft). Virker majonesen veldig tykk kan du vispe inn 1 ss kaldt vann. 1 kg store, melne poteter. 1 ts bakepulver. 1 dl mørkt øl. 1/2 dl farris. 1 egg. 1 lite fedd hvitløk. 1 ts dijonsennep. 1/2 ts flaksalt. 1 ss sitronsaft. 11/2 dl nøytral olje. 1 toppet ss kapers. 1 liten håndfull bladpersille, estragon og/eller gressløk
Stekt lyr med smørdampet nykål

Stekt lyr med smørdampet nykål

Remuladesaus. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 hardkokt egg, hakket – kan utelates. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates. 1 dl god majones. 1 dl creme fraishe eller rømme. 1 ss sylteagurk, finhakket. 1-2 ss kapers, finhakket. 1-2 ss frisk estragon, hakket. 1 hardkokt egg, hakket – kan utelates. 1 ss kjørvel, hakket – kan utelates
Gro's Hjemmelagde fiskepinner

Gro's Hjemmelagde fiskepinner

Til denne retten serverte vi hjemmelaget remuladesaus, raspet gulrot og potet. Oppskrift på remuladesausen finner du her
REMULADESAUS ER EN FAVORITT OG HAR VÆRT DET I ÅREVIS

REMULADESAUS ER EN FAVORITT OG HAR VÆRT DET I ÅREVIS

Stekt rødspette med remuladesaus og salat. Når bruker jeg remuladesaus. På Kaffistova i Harstad i 1966 og jeg var 16 år. 1 ss sitronsaft. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper. 1. 1966 og jeg var. 16 år Jeg var på min første reise hjemmefra, og benyttet anledningen til å gjøre noe så voksent som å gå på kafe for å spise middag. 1 ss sitronsaft. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper
Rødspette med remuladesaus

Rødspette med remuladesaus

Server fisken med poteter og remuladesaus. 10  poteter. 1  egg. 1 dl cornflakes. 11 ss sitronsaft. 11  løk. 1  egg. 1 ss sitronsaft. 1 ts tørket estragon
Remulade / Remoulade Sauce

Remulade / Remoulade Sauce

(English below)Deilig remuladesaus som er veldig godt ved siden av, ja, mye egentlig. 8oz)150 g majones, lett eller vanlig / 150 g mayonnaise, low or full fat (5. 3 oz)2 ss sennep / 2 tbsp mustard50 g sylteagurk, hakket / 50 g gherkins, chopped (1. 7 oz)30 g kapers, hakket / 30 g capers, chopped (1. 1oz)1,5 - 2 ts sukker / 1,5 - 2 tsp sugarLitt kvernet sort pepper / A little freshly ground pepperFREMGANGSMÅTE / METHODNorsk. 150 g majones. / 150 g. 1,5 - 2 ts sukker. / 1,5 - 2 tsp sugar

Frityrkokt torskefilet med safranris

Remuladesaus eller majones blandet med kefir eller rømme smaker også godt. Smelt 1 ss smør til risen og tilsett safran. Varm opp oljen til 180 C. Friter persillen meget raskt, ca 1/2 minutt. 1 ss smør eller margarin. 1/2 ts safran. 4-4 1/2 dl vann. 1 ts salt. 1/2 ts salt. 11/2 dl øl eller melk. 1 stivpisket eggehvite
Fiskepinner behøver ikke å være så kjedelige

Fiskepinner behøver ikke å være så kjedelige

Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at det ikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
Fiskekaker

Fiskekaker

Jeg serverte fiskekakene med kokte nypoteter, remuladesaus. Her kommer min oppskrift som blir 15 kaker. 1 løk. 1 bit ingefær. 1/4 purre. *Etterstek kakene i ovnen på 200 grader i 10 minutter til de er gjennomstekte. 1 løk. 1 bit ingefær. 1/4 purre

Remuladesaus

1. Ha majones i en bolle, rør inn rømmen. 2. Bland i de andre råvarene. o Passer til kald roastbiff og stekt fisk

Remuladesaus

1 ts sennep. 1 ss kapers. Bland majones, sennep og pisket fløte. Tilsett sylteagurk, kapers og grønt. Kremfløte kan erstattes med lettrømme

Frityrkokt flyndrefilet med safranris

Remuladesaus eller majones blandet med kefir eller rømme smaker også godt. Smelt 1 ss smør til risen og tilsett safran. Varm opp oljen til 180 C. Friter persillen meget raskt, ca 1/2 minutt. 1 ss smør eller margarin. 1/2 ts safran. 4-4 1/2 dl vann. 1 ts salt. 1/2 ts salt. 11/2 dl øl eller melk. 1 stivpisket eggehvite

Frityrstekt fisk

kokte poteter, remuladesaus o. Varm oljen til 180 C. Loffbiten skal bli gulbrun på 1 minutt. Stek én eller et par fileter om gangen, 1-2 minutter til de er gyllenbrune

Tunfiskboller

Server tunfiskbollene som forrett med en lett remuladesaus og kokt ris. Varm oljen til 175 C. Lag en vanlig vannbakkelsdeig ved å koke opp vann og smør og røre inn mel

Rissalat fra Sevilla

Server salaten, ikke for kald, med remuladesaus til. 1 ss eddik. 1 kopp hermetiske erter. 1 liten kopp ananasbiter. 1 boks ansjosfileter. 1-2 dl remuladesaus